Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
csatlakozóból van többféle. van 2 különálló 4-4lyukú, 2 külön 5-5 lyukú, van ahol mind a 8 külön van, aztán van ahol egy darab 2x4-es blokk, meg van egy darab 2x5ös is. ha jól tudom az ötödik csatlakozó plusz árnyékolás lenne. gáz, mert régebbi alaplapoknál volt hogy a 2 sor tüske úgy helyezkedett el hogy
1234X
4321X
vagy még extrémebb volt nálam (VIA-s P3 alaplap):
1234X
X4321
a P4 kategóriájú alaplapoknál már kezdenek egy irányba menni úgy látom. legbiztosabb a manualon kívül a multiméter. szerintem.
én amúgy hasonlóan usb-s kártyaolvasóval jártam ugyanígy. fordítva dugtam rá, kipurcant.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
a sorrenddel ne nagyon próbálkozz, az eszközök általában csendes meghalással díjazzák ha nagyon fordítva kapják a földet meg a tápot. én módszerem: rádugom úgy ahogy jónak tippelem, de kipróbálás előtt multiméterrel kimérem hogy az 5V jó helyen van-e. a két szélső tű a föld meg az 5V, a középső kettő a 2 adatvezeték, a táp legyen jó helyen, ha a középsők fel vannak cserélve akkor általában nem fog tönkremenni az eszköz, csak nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest