- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
-
SaNyEe
aktív tag
Az lehet, hogy az elem egy pillanat alatt lemerül amit át akartam tenni a másik lapból a feljebb említettbe, mert visszaraktam és most az sem óhajt menni :(((
Ezt nem hiszem el!
Ugye nem lehet kétféleképp betenni egy ki****ott elemet az alaplapba. Illetve annyira kell csak odafigyelni, hogy a pozitív jelölés nézzen felfelé nemde? -
SaNyEe
aktív tag
Az nem frankó ha egy másik lapból veszem ki az elemet?
-
SaNyEe
aktív tag
Hi.
Múlt héten a régi AT-s PI-es gépem egyszercsak elkezdett írogatni ilyen üziket, hogy CMOS battery low, utoljára pedig, hogy failed.
Most ott tartok, hogy nem akaródzik elindulni a cucc, bármikor bekapcsolom, nem indul el. :O
Kivettem az elemet, aztán kicseréltem egy másikra de azzal is u.a. volt a helyzet. Mi lehet a baj?
Lécci segítsetek. Sürgős!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő