Hirdetés
Aktív témák
-
-
SaNyEe
aktív tag
Az lehet, hogy az elem egy pillanat alatt lemerül amit át akartam tenni a másik lapból a feljebb említettbe, mert visszaraktam és most az sem óhajt menni :(((
Ezt nem hiszem el!
Ugye nem lehet kétféleképp betenni egy ki****ott elemet az alaplapba. Illetve annyira kell csak odafigyelni, hogy a pozitív jelölés nézzen felfelé nemde? -
SaNyEe
aktív tag
Az nem frankó ha egy másik lapból veszem ki az elemet?
-
SaNyEe
aktív tag
Hi.
Múlt héten a régi AT-s PI-es gépem egyszercsak elkezdett írogatni ilyen üziket, hogy CMOS battery low, utoljára pedig, hogy failed.
Most ott tartok, hogy nem akaródzik elindulni a cucc, bármikor bekapcsolom, nem indul el. :O
Kivettem az elemet, aztán kicseréltem egy másikra de azzal is u.a. volt a helyzet. Mi lehet a baj?
Lécci segítsetek. Sürgős!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest