Hirdetés
Aktív témák
-
Gaben91
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Mióta kicseréltem az alaplapot, RAMot és procit a gépben (meg új házat is vettem), azóta kb minden ötödik indításkor a gép nem ismeri fel a monitort, billentyűzetet, egeret, akkor sem ha kihúzom és visszadugom bootolás közben.
Reset hatására egyből megy minden, viszont ez eléggé zavaró és sajnos idáig nem jöttem rá, hogy mi az oka.Amiket beletettem most a gépbe:
MSI B450 TOMAHAWK MAX
AMD RYZEN 5 3600XT
CORSAIR 16GB 2x8GB Vengeance LPX DDR4 3600MHz CL18
ház: Zalman S4
Az egészet egy 735W-os Raidmax Bronze + táp hajtja, ezzel idáig semmi gond nem volt.Van esetleg bárkinek bármilyen ötlete merre induljak? Bios frissítés esetleg?
Üdv!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest