Új hozzászólás Aktív témák
-
Szurcsi
csendes tag
coolermaster hyper58-at akartam ráerőltetni, aztán, amikor akartam rápattintani a rögzítő kallantyúkat roppant egyet.
Szemetek olyan leírást adtak hozzá, hogy hat ábrás 3x3 cm-es képek vannak, abból 3 kép a keret lecserélése, visszacsavarozása 4dik kép a proci felszerelése, de azt pont nagyítóval se lehet nyomon követni.
Így jártam. -
Szurcsi
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e egy alaplapon levő foglalatot levenni és kicserélni.
Azért merült ez fel bennem mert a kallantyúval ugye lehet mozgatni a felső részt, ami lerögzíti a procit.
Azért lenne rá szükségem mert valószínű, hogy egy hűtő felszerelése közben megsérült és a processzort csak bele erőltetni lehet ropogó sercegő hang kíséretében. Természetesen így nincs se kép se hang. Lehet, hogy dobhatom el a lapot, de mégis az a kérdésem, hogy cserélhető e rajta ez a foglalat, mert akkor gariba visszavennék, mert nem láccana rajta a hiba és nem foghatnák rám az erőszakot
sima IC7-ről van szó.
Válaszotokat érdeklődve várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest