Új hozzászólás Aktív témák
-
Szurcsi
csendes tag
coolermaster hyper58-at akartam ráerőltetni, aztán, amikor akartam rápattintani a rögzítő kallantyúkat roppant egyet.
Szemetek olyan leírást adtak hozzá, hogy hat ábrás 3x3 cm-es képek vannak, abból 3 kép a keret lecserélése, visszacsavarozása 4dik kép a proci felszerelése, de azt pont nagyítóval se lehet nyomon követni.
Így jártam.
-
Szurcsi
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e egy alaplapon levő foglalatot levenni és kicserélni.
Azért merült ez fel bennem mert a kallantyúval ugye lehet mozgatni a felső részt, ami lerögzíti a procit.
Azért lenne rá szükségem mert valószínű, hogy egy hűtő felszerelése közben megsérült és a processzort csak bele erőltetni lehet ropogó sercegő hang kíséretében. Természetesen így nincs se kép se hang. Lehet, hogy dobhatom el a lapot, de mégis az a kérdésem, hogy cserélhető e rajta ez a foglalat, mert akkor gariba visszavennék, mert nem láccana rajta a hiba és nem foghatnák rám az erőszakot
sima IC7-ről van szó.
Válaszotokat érdeklődve várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest