Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
Mi a francot veszekedtek itt a nyamvadt ecset alga miatt?
A legegyszerűbb, ha nincs akvárium, ergo nincs alga sem.
Viszont ha már van akksi van alga is, ez tény.
NINCS olyan akvárium, amiben ne lenne ilyen-olyan alga, valamint a természetes vizekben is jelen van, hozzátartozik a természethez, ez van, el kell fogadni.
Ecset alga ellen pedig szerintem a legjobb, ha sziámi algaevőt vet be az ember. Békés, kijön a többi hallal és ami a legfontosabb ez az egyetlen, ami megeszi az ecset algát.
Nekünk is előkerült az ecset alga, amikor átraktam az ablak mellé a kisebbik akksit, elég csúf látvány tény. Beszereztem egyet a fent említett fajból és láss csodát 2 hét alatt eltüntette mindet. Semmi, ismétlem SEMMI mást nem csináltam az akksival.
Saját tapasztalatom, okuljatok belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest