- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Aktív témák
-
ildi6300
tag
Sziasztok!
Én is ,megosztanék veletek egy "kellemes" élményt,hogy szakadna le az arca az emberünknek!Előre utaltam 18e ft-ot,telefonon beszéltünk,MSN-en beszéltünk..Nem tűnt csalónak a figura.GLS gyorspostát ígért a srác.Ennek 10 napja
A neve LeAder ,MSN címe fimre9@windowslive.com,(vagy citromail-t is használ)és mint kiderült,hála a Google-nek,egy játékoldal gyökeres tagja.Illetve még mindig él egy hirdetése.Két napig ki volt kapcsolva az utalás után,de végül felvette a telefont és megkérdezte,hogy megérkezett a csomag?Másnap MSN-en értesített,hogy ki lesz kapcsolva a telója,mert eladta a W910i-jét és ne parázzak,nem átverés miatt vonja ki magát a forgalomból.Még erre is azt mondtam,hogy oké..Felhívtam a GLS-t,akik azt mondták,hogy szerintük hétfőn jön meg a csomagom,de szám alapján tudnak csak utánajárni pontosan,Amint arra került a sor,hogy adja mega csomagszámot,a figura eltűnt.Kőkeményen dolgozom azon,hogy az IP címét megtudjam.Ebben kérném a segítségeteket,mert ezeddig nem sikerült.A bankszámlaszám alaján nem tudom,mire mehetek,mostanság nem nehéz kamu személyit csináltatni sajnos.De semmiképpen nem hagynám,hogy másokat is átvágjon.Óvatos embernek tartom magam,ügyesnek kellett lennie,hogy átverjen,de sikerült neki.Pedig nem arról vagyok híres,hogy előre utaljak.Mivel felajánlotta,hogy két részletben is jó lesz,megbíztam benne.Érdemes ezzel megkeresni moderátort?Vagy mit kell csinálni ilyenkor?Fényképem is van,amit a monitorról készítettem MSN-ezés közben..vagy ő az,vagy nem..
Bocsi,hogy ilyen bőbeszédű voltam..de elöntöttew az agyamat a sz..r...
Szóval óvatosabb leszek ezentúl
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged