- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
joanadavis
csendes tag
Röviden: noha Zooka alapvetően nem vert át, mint a sok genyó, akikről szó van, túlárazva és alulfelszerelve adta el a gépet, amit vettem tőle.
Sok idő volt a problémák jellege miatt, igen, hiszen véletlenül jöttem rá arra is, hogy meg lehet nézni a Lenovo oldalán, milyen felszereltséggel jött a gép hardveresen. Ami meg sz*r volt a notebookban, az nem azért volt az, mert én rontottam el. (pl. 5 hónap folyamatos használat mellett kevesebb mint 1% akkuelhasználódás szemben a >40%-os elhasználtsággal, amivel nekem eladtad, pedig én sem ám a polcra tettem és nézegettem!)
Hangsúlyozom: nem elromlásról van szó, a gép azóta is köszöni szépen, jól van és hálásan dolgozik. Hanem amilyen állapotban eladtad, ahhoz képest messze túl volt árazva a gép.
Még valami: legközelebb ne uszítsd rám az összesen két barátodat PH-ról, mert attól nem fogom visszavonni, amit mondtam, a másik meg az, hogy én nem kértem semmidnek a megvonását, csupán jeleztem, hogy az az igénytelenség, amivel találkoztam a gépen, amit eladtál, sok időmbe telt, hogy kiderüljön, és így utólag nézve sok pénzbe is (Neked is meg járulékos költségként mindenkinek fizetve, akiktől akksi, cerka, stb. lett beszerezve). Remélem, most már világos, miről beszélek.
ui: örülj, hogy nem kértem vissza a pénzt, mert mint láttam, rögtön aznap megvetted a telefont
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest