Aktív témák

• themebuilder

senior tag

tvelvet Fekete Pont

Ő is érdeklődött egy 1db fehér fülhallgató után. Neki is leírtam minden információt pontosan és készségesen válaszoltam az esetlegesen felmerülő kérdéseire. Leírtam pontosan mennyibe fog kerülni. Ez volt 16-án
    Ezt írta: "ha semmi problémája nem lesz a terméknek, akkor benne vagyok, jövőhetén lebonyolítanánk az üzletet, ha neked jó"
    Mondom részemről rendben és félre is raktam a terméket neki (az utolsó volt).
    18-án megadta a nevét, címét, telefonszámát: B. Tamás, Érd, 20/938-05xx
    Kérte, hogy adjam meg a számlaszámot, mert szeretne utalni 21:27-kor. 22:23-kor megadtam neki minden fontos adatot ehhez és tájékoztattam mindenről. Ezután jött a hideg zuhany 22:29-kor: "sorry :/, megkeresett egy srác (éjjel 6 perc alatt), és úgy tűnik hogy helyben át tudnám venni az ugyanezt fülest, szal úgy tűnik tárgytalan a dolog, mert így nem kell postát kifizetnie"
    Mondtam neki: ez így nem korrekt, nem is tisztességes (aki biztosra mondja a vásárlást, az miért keresgél máshol, és miért kéri az adataimat feleslegesen, miért idegesít fel?)
    Két biztos vevőm volt, akik elálltak a vásárlástól
    Leírtam, hogy én maximálisan komolyan álltam hozzá és ki is van írva, hogy komolytalanok kíméljenek. Minek szórakozott akkor?
    Megmutattam neki, hogy "Akikkel jó vigyázni üzletelés során!" topic is létezik.
    A válasza: "nem értem miért kell itt hepajt csinálni..."
    Utoljára próbáltam megoldást találni és írtam neki, hogy legyen csak 200Ft a posta a többit (75%-át) én állom.
    Ezt válaszolta: "Hihetetlen vagy nem hihetetlen, találtam egy jobb ajánlatot."
    Itt már tudtam, hogy biztosan hazugság van a dologban. Éjjel 6 perc alatt van ki az aki egész véletlenül őt pont akkor megkeresi és jobb ajánlatot tud adni és még bízni is lehet benne látatlanul és még a termék is ugyanaz. Ilyen nem létezik a mesében sincs, lottó 5-öse előbb lesz az embernek,
    Írtam neki bizonyítsa be másnap a vásárlást egy valós képpel, ezt nem tette meg. A végén megjelölt egy helyet, de ott nemhogy olcsóbb, hanem még 600Ft-al még drágább is ugyanaz a termék. - vajon ez lehetett a jobb ajánlat?
    Hiába volt kiírva, hogy: "Komolytalanok Kíméljenek!"

Tehát kiderült, hogy valójában nem is akart vásárolni, csak szórakozásból írt, szánalmas válaszaiban halandzsázott. Feleslegesen indokolatlanul okozott feszültséget és idegeskedést.
    Komoly vásárlóktól estem el miatta. Nem szép dolog ilyet játszani. Hazug, inkorrekt, megbízhatatlan, szava-hihetetlen, nem becsületes ember. Nem ajánlom senkinek se, hogy üzleteljen vele, kerüljétek!

Aktív témák