Aktív témák
-
themebuilder
senior tag
Seshrak Fekete Pont
Érdeklődött egy fülhallgató után. Leírtam minden információt korrektül.
Ezt írta: "Akkor szeretnék rendelni egyet, előre utalná a pénzt"
Megadta a nevét, címét Beholxxx Kft D. István
Én meg elküldtem neki az utalási adatokat.
Ő megadta a telefonszámát, és mondta hétfő reggel utal és tisztáztuk még egyszer pontosan mennyit is kell.
Még ki se fizette, de már kérte, hogy hogy magyarázzam el, hogy kell bejáratni, amire én időt nem kímélve válaszoltam is és összeszedtem neki, hogy érdemes és készségesen válaszoltam a kérdéseire.
Hétfő, kedd és semmi, nem érkezett meg a pénz. Írtam neki, hogy mi a helyzet amire nem válaszolt.
Ma szerda gondoltam felhívom. Kiderült már máshol nézegeti a fülhallgatókat, erről nem értesített és ha értesített volna akkor is bunkóság lenne, mert félreraktam neki a terméket és komolynak vettem a vásárlási szándékát.
(valami vitathatatlan eset lehetne csak a magyarázat erre)
A telefonba nem tudott semmiféle értelmes magyarázatot adni, a telefon is nekem került pénzbe, az elvesztegetett idő és az idegesség megfizethetetlen és az is, hogy komoly vásárlóktól esek el az ilyen emberek miatt.Ki volt írva: Komolytalanok Kíméljenek! és mégis belefutottam
Nem szeretem ha szórakoznak velem.
Ne üzleteljetek vele, megbízhatatlan, szava-hihetetlen, nem ajánlom senkinek, kerüljétek!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest