Aktív témák

• Teszla_

senior tag

2010 június 10-én beszéltem boss89-cel. Egy félig meddig hibás Nokia 8801-et vettem volna tőle. Még aznap meg is alkudtunk, kértem is egy számlaszámot, ahová utalhattam a pénzt. Elküldte a sajátját, de mivel Takarékszövetkezetes volt, így nem tudtam személyesen befizetni. Ezután kértem egy másik számlaszámot. Adott egy OTP-set (mint utóbb kiderült, talán az apósáé lehetett). Erre be is fizettem még aznap 6000Ft-ot. Ő jelzett is, hogy megérkezett a pénz, és postázza a telefont.
    Egy hét múlva írt ismét, hogy a posta valamiért visszavitte neki a telefont. Itt már kicsit gyanakodtam, de vártam tovább.
    Ezután egyszer sem volt hajlandó privire válaszolni, se e-mailre. Iwiw-en megkerestem, ott is írtam neki, de nem válaszolt (az üzit persze elolvasta). Valamint az apósát felhívtam telefonon, mert neki megtaláltam a számát. Az apósa és a felesége elvileg beszéltek a sráccal és ígérték, hogy lesz előrelépés, de nem történt semmi, több beszélgetés után sem.
    Egy hónappal a befizetés után Iwiwen megkerestem a srác anyját, leírtam neki mindent, és ennek hatására még aznap megkeresett pü-ben a srác. Két nap múlva pedig visszakaptam a pénzem.
    Szerencsére 21 éves volt a gyerek és így még a szüleivel élt, az édesanyjának pedig szépen megköszöntem a segítségét. Nélküle talán még most is várhatnék a pénzemre.
    A srácot még az se érdekelte, hogy simán feljelentettem volna, ezt is csak az anyját érdekelte.

Én szívem szerint fekete pontot adnék neki, de ezt döntsétek el ti. Elvégre happy end-del végződött a dolog. De attól még, ha egyszer megtette, szerintem máskor is meg fogja. Pedig képek alapján nem egy csóró gyerek.

Ezt írjam be a Jelentsd a csalókat topicba is?

Aktív témák