Hirdetés
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Amugy miután megirtam este melo közbe gondoltam hogy igy reagálja le mindenki.
Nah akkor leirom szerintem miért nincs igazatok:
1: Már az elején gyanus volt(irtam is a körülményeket, ha az senkinek nem gyanus akkor...)
2: Muszájbol vettem meg, nem azért mert annyira biztam benne hogy nem szivat meg.
3: Isten ments hogy tönkremenjen ez mert nincs más. De senki ne mondja hogy a 3-4 hiba amit tapasztalok (fele tegnap jött elő másik fele meg vétel után 1 nappal) nem utal arra hogy a végét járja, független attol hogy crt és nem fiatal. Ha nem nyuzták agyon mint ahogy az elado állitotta akkor még 4-5évet a trinitron képcsö lazán ki kell hogy birjon. Persze az más kérdés hogy szerintem szarrá kamuzta magát.
Amugy azért akrtam neki negativot mert azt állitotta eladáskor hogy nincs hibája a készüléknek és nemhiszem hogy merő véletlen hogy másnapra pont elöjött 2 hiba.De ha ti ugy gondoljátok... nekem már mind1. Nem kötelezö negativot kapnia ha nem ugy látjátok csak arra kérek mindenkit aki töle szándékozik venni hogy legyen ovatosabb a szokásosnál és ha nem muszáj akkor ne vegye meg ha gyanus a dolog. Hát sajna jo áron + házhoz meg hogy nem találtam normális áron hasonloan jo crt-t vitt rá hogy megvegyem. Adja az ég hogy ne bánjam meg és még 2 évet lehuzzon. De ezt erősen kétlem.
Én akkoris részben átverve érzem magam részben meg sejthettem volna akkor amikor ide hozta.
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest