Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurmacko
csendes tag
Oké megoldottam a problémát bezárhatjátok..
-
Gyurmacko
csendes tag
Ok megfogadom..
De a kérdés még mindig él, aki tud megoldást kérem írjon! -
MoneyM
senior tag
fogad meg Victor77 tanácsait!
-
Gyurmacko
csendes tag
Bocs ha rossz helyre írtam, nem volt szándékos.. Egy szóval sem mondtam hogy nem eredeti a játék, egyébként az én gépemen simán megy és többi ismerősömén is, de azért kösz a barátságos választ.
-
MoneyM
senior tag
zárjuk!
-
Viktor77
titán
1. A Voodoo3 nagyon nem tudja a DX8-at.
2. Nem eredeti a játék (nem kell a rizsa), így nem szabad csodálkozni, ha esetleg nem indul el.
3. Legközelebb informatívabb címet adj a topicnak.
4. Átraktam a játékokhoz.
5. Heroes4 topic: Bővebben: link
Nemsokára zárom, ha nem jön gyorsan valami megoldás, amúgy go to másik topic. -
MoneyM
senior tag
Bővebben: link
máskor itt is felrakhatod a problémádat, nem kell
ezért nyítni egy külön topikot! -
Gyurmacko
csendes tag
Üdv!
Azért írok nektek, mert tudom hogy ti vágjátok a legjobban ezt a témát és szeretném a segítségeteket kérni..
Szóval. A helyzet a következő:
Fel szeretném telepíteni egy ismerősöm gépére a Heroes4 játékot, de akárhogy próbálkoztam egyszerűen ilyet még nem láttam, de sehogy nem akart elindulni. Megnéztem az alapkövetelményeket, ide be is másolom:
Minimum system requirements:
Pentium II 300Mhz
128Mb RAM
Windows 95/98/ME/2000/XP
750Mb hard disk space
16Mb DirectX 8.0-compliant video card
Ismerősöm konfigurációja:
Intel Celeron 1200 Mhz, ~200 Mb SD ram, 40 gb winyó, voodoo 3 16Mb
A gépen win xp volt fent és sehogy sem akart elindulni a játék, ezért leszedtem az xp-t és felraktam neki egy w98-at, gondoltam talán nincs elég memória xp alatt, de ez sem segített. Szerintem nem a voodoo kártya miatt van mert olvastam a neten egy angol fórumon hogy voodoo 3-al simán ment több srácnak is.
Egyébként azt csinálja a játék, hogy felrakom, bemásolom az alkönyvtárba a no-cd cracket szigorúan azért hogy ne használódjon az eredeti cd-m, elindítom a játékot és nem történik semmi..Ráklikkelek kétszer az ikonra és semmi, mintha nem is indítottam volna el.. Felraktam directx9-et is hátha az nem jó, de így se ment.. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest