Aktív témák
-
guest
veterán
Kapcsoljátok be a DMA-t!
-
marlowe
csendes tag
Esetlegesen egy jó megoldás:
Az output-ot állítsd be directsoundra, ha azon van, akkor wav out-ra. (lényeg, hogy cseréld meg :)
Aztán lépj ki, majd indítsd újra. Nekem anno ez megoldotta a problémát. -
elmo
aktív tag
Hi! Nekem meg a SETI futtatása közben vannak gondok, Win XP alatt (2000 alatt is volt). DMA enegedve van, de nálam szvsz nem a winyó kavar be. Ja, ASUS A7V-E, Duron 800, 384 MB RAM. 5letek?
Kösz.
udv,
Elmo -
guest
veterán
Egyik haveromnál is ez volt a bibi!!
A megoldás a winchester beállításaiban volt.Neki volt egy DMA progija dosban és azt kellett beállítania.Értsd: ATA 100-ra kellett állítania.Gondolom neked csak BIOS-ban kell beállítani. Windowsban is ellenőrizd a DMA beállítást.Plussz érdemes feltenni a gyári IDE vezérlőt.
Ez a probléma neki másolás közben volt.Akkor recsegett neki. -
khalox
őstag
Nálam is akadt a lejátszás minden másolás végén pl. meg lemezműveleteknél. A megoldás az volt, hogy kicseréltem a winchester KÁBELt... (mást nem csináltam vele...) Hogy miért pont ez volt rá a megoldás azt nem tudom, nekem is úgy mondták...
-
Gabika
csendes tag
Szia !
Probald meg ugy hogy letiltod az eppen aktualis virusfigyelot ( persze ha van ) ; utanna egy szemet sem fog akadozni ...
Udv,
Gabi -
SeF
tag
Hy! Én visszatenném a WinAmp-ban High-ra vagy normal-ra! Milyen modemed van belső avagy külső? Isa-s vagy PCI? A win modemek kb.20% erőforrást használnak. Sajátgép adatlapon nézd meg mennyi! Nem kellene egy tiszta Windows? A 98 különben sem ismeri a mai rendszereket. Használj ME-t vagy XP-t, esetleg 2000-ret ezeket már teljesen 32bitesek. Ja és vedd vissza az FSB-t 100-ra lehet a lap is befolyásolhatja! Milyen programok indúlnak el automatikusan? Msconfig-ban mézd meg és kapcsold ki ami nem kell! Sok sikert!
-
HatER
csendes tag
hello! mennyi memod van?
nekem 128MB, és a file buffer a winampban 128KB-ra van állítva
highest beállítás mellett...
milyen gép? -
guest
veterán
Akad a Winampom mp3 lejátszás Win98 alatt internetezés közben vagy akármilyen program elindításakor pl windows commander. Pedig a winamp settingsében highest prioritásra van állítva és az egész mp3-at berakja a memóriába lejátszás előtt, tehán nem a hd-ről játsza.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest