- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety97
csendes tag
válasz
Hurkaleves #11476 üzenetére
a műanyag azt jelenti, hogy az egész fegyó összes része műanyag! A fém/műanyag azt jelenti, hogy a fontosabb alkatrészek(pl. gb,hk) fémből vannak,a fegyver többi része pedig műanyag! A full fém azt jelenti h a fegyó összes része fémből van.
A full fém fegyók a legjobbak,mivel annak a külső,belső részei is fémek,ezért nem törnek könnyen,lehet vele kúszni,mászni,nem olyan sérülékenyek(csak könnyen karcolódnak) A műanyag fegyverek azért jók mert könnyebbek a fémnél(no comment!) Sokak szerint a fém/ABS műanyag az arany középút. Én a full fém,fém/ABS fegyvereket szeretem.
Szerintem semmiképpen ne vegyél full műanyag fegyvert,mert könnyen törik,nem olyan megbízható! -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves #11476 üzenetére
Alapból a műanyag hamarabb használódik el.
Ha akarsz short stroke mod-ot akkor jobb a teljesen fémfogazású mert akkor csak a sector kerékről kell leszedni a kívánt mennyiségű fogat és nem kell a dugattyúval is bajlódni.
Szerintem nem érdemes drága dugattyút venni.stefanitsr: jaj jóvanna megmondtad
mondjuk az én bénaságom is hogy letörtem, nem kellett volna annyira feszegetniÉn meg a BW-sekre vagyok mostanában kiakadva
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest