- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibesz
csendes tag
válasz
sharpapa #992 üzenetére
Szia!
Ha nagy kezed van akkor mindenképp jó választás a socom mert gyorsan és könnyedén lehet felhuzni és jó a lötávja is.Én egy H&K USP ajánlok mert lötávja szinte ugyanakkora mint a socom mk23asé mérete viszont kisebb igy bármelyik berettas tokba belefér.Ha tartot is veszel akkor ne gumisat nézzél hanem csatos állithatott fajtát,mert futásnál nem kényelmes az ha elvándorol.(én is azzal szivtam az elején, le is cseréltem)
Viszont ha kis kezed van akkor egy glock 17es vagy beretta ami igazán jó választás.Anno nekem is a kezem mérete alapján mutata meg Frico a lehetséges jelölteket(és lett az usp mert nem volt akkor mk23as).Egy jótanács: a fegyvert nézd meg mindenhol nincs e letörve róla valami kis darabb mert ha granciában veszed arra nem vonatkozik. Ha 44ben nincs mondjuk az mk23 mellé tartó akkor néz be a nowarba vagy VIS-hez a keletifrontba ott biztosan lesz.(nowarban multkor lattam de az mar 3 hete volt).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest