Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Hi, pár haverral kezdünk airsoftozni, így lenne is pár kérdésem, először maszk/védő cucc: mit javasoltok, szemüveget, vagy maszkot (ami teljesen védi az arcot)? Fém rács/ lencse/ thermo lencse? Gondolom utóbbi lenne a legjobb csak sztem idővel nem ártana cserélni és így kicsit drága. Nekem ez tetszik, csak még sehol sem láttam: [link] Sansei SWG-3. Eddig itt [link] láttam hasonlót, de a kép megtévesztő, típusnév szerint ez cak a szemüveg, és nem a maszk.
Másik a töltény - milyet érdemes használni? 0,2g? Gyártók között van vmi nagyobb különbség / ajánlott márka esetleg?
És végül fegyverek - egyelőre csak poénból játszunk, ismerkedünk airsoftal, Cyma fegyvereink vannak, de később szeretnénk majd komolyabbra váltani, de TM talán kicsit drága. Szóval 30-40k körül milyen fegyverek vannak amik már fém gearboxxal rendelkeznek? Kösz a válaszokat, addig is átnézem a topicot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest