- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Beárazást szeretnék kérni
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefehu
tag
Nekem volt már CA MP5A2-őm taktikai lámpával. Masszív fegyver sok fémmel, és az ereje is nagyobb gyárilag (310 FPS), mint a Maruinak (270 FPS). A gearboxban acél fogaskerekek vannak, és eleve strapabíróbb a szerkezete. A Marui állítólag mégis precízebb. A CA-t nem nagyon szokták tuningolni. Szerintem akkor jó választás, ha nem akarod tuningolni a fegyvered. Annyi negatív tapasztalatom van vele, hogy a lőszeradagolással gondok voltak. Állítólag meg kell szilikonozni a tárat, és utána redensen fog adagolni. Alapból hi-cap tárat adnak hozzá. Töltőpálca nem jár a fegyverhez, csak tisztítópálca.
Még annyi személyes vélemény, hogy én nem vagyok kibékülve az Mp5 irányzékával, a hop-up állításával, és a Ver. 2-es gearbox-al. Nem rossz, de létezik jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest