- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Cyma shoti 2k volt, Pestről hozta a vezetőnk.
De nagyon erős. Majdnem veri a Coltot (mondjuk 0,12es BB a 0,2es ellen) de azért erős! Azért a pénzért sztem absz. használható. Jó...Kínai, vmikor kettő lő ki, de akkor is...Szépen lefújtam, nem is csillog, aztán mostmár faintos (kis szigetelőszalag hogy erősebb legyen, sztem a nyarat kibírja)
Ami most megint böki a csőrömet, az a Coltnak a hordása. 10mről most, 10 lövésből 5x találtam el el egy stranlabdát. (elvileg gyufásdoboz ilyen teljesítménnyel elérhető)
Vacilálok, hogy küldjem-e vissza...Végülis veszíteni nem veszíthetek, max. a tekintélyemből...(mert már írtam, hogy lehet küldöm, lehet nem...)
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De nagyon erős. Majdnem veri a Coltot (mondjuk 0,12es BB a 0,2es ellen) de azért erős! Azért a pénzért sztem absz. használható. Jó...Kínai, vmikor kettő lő ki, de akkor is...Szépen lefújtam, nem is csillog, aztán mostmár faintos (kis szigetelőszalag hogy erősebb legyen, sztem a nyarat kibírja)