Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Megjött a fegyverem.
Rendeltem egy KWC Colt Delta Elite-t. 100db golyó jár hozzá, meg céltábla is, 1 év garral. Szép kimunkálás, bikaerős, hop-up-os, de nem tudom, hogy ez mennyire elterjedt az AEG-ek körében, ez eléggé hord, meg nagy a szórásköre. Az erejével nincs semmi gond, de úgy 5m-ről azért egy olyan 10cmes szóráskör megvan.
hcs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendeltem egy KWC Colt Delta Elite-t. 100db golyó jár hozzá, meg céltábla is, 1 év garral. Szép kimunkálás, bikaerős, hop-up-os, de nem tudom, hogy ez mennyire elterjedt az AEG-ek körében, ez eléggé hord, meg nagy a szórásköre. Az erejével nincs semmi gond, de úgy 5m-ről azért egy olyan 10cmes szóráskör megvan.