- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
[link]
Angol nyelvű. Egyébként őszintén szólva a JG-t sem ajánlom. Odavoltam érte meg minden de a játékon volt JG M16 és M4 is. Az M16 tulaj arról panaszkodott hogy a cső meglazul és néha kotyog az egész előaggyal együt, illetve a tömitéssel kisebb bajok vannak ugyanis bekronózták és 250 fps volt a közismert 380-400 helyett.Az M4 tulajnak ugyanez jött ki, csak éppen a bb-ket nem lőtte hanem éppenhogy köpte. Helyi szakértők sem tudták hogy pontosan mi is a baja. Az első játéka volt a stukkernak. A boyi-ról nem hallottam még személyes tapasztalatokat. A wellfireről hallottam és láttam elég sokat, általános és igaz vélemény hogy SZAR.
A beta az tényleg ottvan...Ajánlanám még emellett a JG G36C-t, arról rosszat még nem mondtak. A játékon egyik kolégának olyan volt és nagyon darált a gép.JGMP5SD5 szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest