Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajcs
újonc
Sziasztok. Segitséget kérnék. Windows 7 - en használtam az aimp - ot eddig. Nagyon szeretem kimondottan a DSP vezérlő miatt. A probléma az hogy felraktam a win 8.1 et működik is minden, csak egy apró pici dolog bosszant. Mikor belehuznák valami zenét vagy mappát a lejátszólistába egyszerűen nem engedélyezi. Mappából asztalra másik meghajtóra lehet cuccot pakolni de az aimpba nem enged semmit. Adtam rendszergazdai jogosultságot is az aimpnak de ugyanaz. Egyedi probléma vagy másnak is megvan ez a hiba? (Total Commanderrrel semmi probléma nincsen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- VR topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest