- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
"2. Nem tudom hogy mássnál is jelentkezik-e, de mintha a basszus kissé (erős) lenne benne. Vagy lehet hogy én nekem fura hallgatni, a Winamp után. (2.1-es hangfalon hallgatom)."
Úgy néz ki még sincs baj evvel, csak új lejátszó és szoktatni kell a hangfalat.Más: A winamp-nál nem volt ilyen hangzása, inkább kissé monoton hangzású. (A winamp-nál ami a legjobb volt szerintem az a 2.91-es verzió volt, utána csak rontottak a dolgon.) Amúgy az Aimp-nak kissé hasonlit a winamp beállítás, de ez mindegy. Mert úgyis tudjuk hogy 2 lejátszó között ég és föld a különbség. Pl: A winamp-nál mikor rákattintottam kétszer hogy bejöjön a program, akkor az idő alatt simán megtudtam nyitni a böngészöt
. Na ezt a Aimpnál már nem tudom eljátszani, hisz egyből bejön a program, ami külön jó dolog
. A gépigénye meg szinte minimális, és szerintem a hangzása is jobb mint a winampnak. Én úgy döntöttem hogy maradok az Aimp2 lejátszonál.
(Bocs a hosszú fogalmazásért, csak a véleményemet írtam le
.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na ezt a Aimpnál már nem tudom eljátszani, hisz egyből bejön a program, ami külön jó dolog
. A gépigénye meg szinte minimális, és szerintem a hangzása is jobb mint a winampnak. Én úgy döntöttem hogy maradok az Aimp2 lejátszonál.