Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiscsák
aktív tag
Azt meg lehetne csinálni hogy ha rámegyek a kis méret ikonra akkor ne jobb oldalra az értesítési területre tegye le hanem a tálcára?
-
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy legyen egy "felveszem a lejátszási listába" gomb? Tehát ha jobb klikkel rámegyek ez zenére, és úgy felveszem ( pl. WML-ben is van ilyen )

-
válasz
Szaszati
üzenetére
Erre a konverterre gondolsz?
Az AIMP2 mappájában benne vannak az indító .exe fájlok, de lehet a telepítésnél nem lettek bejelölve.

Elvileg az .exe-k magukban is működnek és nem kell hozzájuk más .dll, ezért becsomagoltam őket és innen letölthetőek. -
Szaszati
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
#176-ra tud valaki esetleg választ, hogy honnan lehet beszerezni a konvertert? Nagyon hasznos kiegészítő volt, igazán hiányzik.
-
törölt tag
Létezik olyan plugin, vagy tud az AIMP2 olyat, hogy a stereo jelet felkeveri 5.1-re, vagy csak a hátsó hangszórókra?
-
mexel
veterán
Nem tud valaki esetleg Luna VU plugint amiben a left és right felirat angolul van orosz helyett? Nagyon jól nézne ki az a kijelző, csak zavar az orosz felirat.
-
mexel
veterán
A 174-es hozzászólásra gondoltam, így a lejátszó kinézetével együtt félreérthető a kérdésem

-
Jmedve
tag
Köszi a segítő szándékot mindenkinek!
-
Jmedve
tag
Ugyan az a verzió van az MSN-ből is és az MSN Plus-ból is feltelepítve, mint amit te is említettél. Lassan feladom! Nem ér annyit az egész. Pedig nem vagyok tök hülye a számítógéphez, ez mégis megakasztott. Csak az a baj hogy az ideg munkálkodik bennem, pláne így hogy többen azt írjátok hogy nektek gond nélkül megy a plugin.
-
Tosee
őstag
Frissítettem én is az általad telepített 551-es build-re, és telepítettem a plugin-t, nálam működik rendesen! Kivéve ha a messengerbe kapcsolom ki majd be... de ha újraindítom az aimp-ot vagy új számra váltok, akkor ismét jó! Melyik msn verziót használod?
Nekem ez a verzió van telepítve (WLM): 14.0.8089.726
Plus:4.83.0.376 -
Jmedve
tag
Hát ezt is köszi!
Un-installáltam az egész AIMP-ot (v2.60,551), a Plugin-okkal, beállításokkal együtt, szép sorban. Ezután újra feltelepítettem az általad linkelt plugin-al együtt. az első indításkor működött, (megjelent az MSN-en a hallgatott zene-szám) viszont amikor újra indítottam az AIMP-ot, már megint nem működött. Eddig is ugyan ezt csinálta. Nem tudom mi a gáz, talán nem tetszik neki a Win7?
Köszi még-egyszer!
-
Tosee
őstag
Szia!
Feltöltöttem újra, mert amit egy másik kolléga linkelt már nem él! gen_msn_adv_20a.rar
Ki kell csomagolni ebbe a könyvtárba: c:\Program Files\AIMP2\PlugIns\Ez még hozzá tartozik: "ez a verzio meg nem veletlenul nem kerult kiadasra, esetleges hibak konnyen elofordulhatnak."
-
Jmedve
tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek ha tudtok! Az AIMP v2.60 Build 551 verzió -n halgatott zene címeit szeretném megjeleníteni, a Windows Live MSN-en. Ezt a régebbi verióknál sikerrel meg lehetett oldani a Now Playing plugin for Winamp kiegészítővel. Sajna az új verziónál ez már nem működik. Tud erre valaki orvosságot?
A segítségeteket előre is köszönöm. -
jage
csendes tag
Sziasztok segítsen valaki!!!
hova kell beírni a serial számot??
-
Speeedfire
félisten
üdv a mostani aimp verzióban nem találom az audio felvételt és a convertert
ezekkel mi lett?
a régiben volt ilyen is -
mexel
veterán
Még egy dolog: már pár órája hallgatok zenét az aimp-al és azt veszem észre, hogy néha kihagy (mintha rosszul lenne bedigizve a zene, de ha visszatekerem már nem csinálja), és sokszor recsegést is hallani. Másnál nem volt ilyen?
-
mexel
veterán
Kicsit keresgéltem, ez a KernelStreaming amiről szó van? ha jól értem, akkor kimarad a win a hangképzésből?
-
mexel
veterán
"Ha AIMP alatt is lenne Wasapi vagy Kernel, az baromi jó lenne."
Ezzel kapcsolatban van valami fejlemény? Most kezdtem csak el használni az aimp-ot, de nagyon tetszik, sok év után ez lesz a winamp utódja nálam

Ez a Kernel megoldás érdekelne, erről bővebbet tudna valaki írni nekem? -
Pupuci
csendes tag
Üdv!
Srácok.Ezeket ellehet tüntetni valahogyan ?
-
Demolator
tag
Nekem azt árulja el valaki hogy a rákba indítom el a vizualizációkat ??? nem bírok rájönni pedíg jó lenne zene közbe tv-re kirakni valami jó kis halus zenére mozgó cuccost
-
anri-ur
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Opciók -- updater!
-
anri-ur
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nincs! Opcióknál lehet ellenőrizni az új verziót!
-
Speeedfire
félisten
van vmi lehetőség arra h automatikusan frissitse magát a program?
-
AtHoS
nagyúr
AIMP v2.60 Build 528 (30.12.2009)
========================================
+ Added ability to switch tracks by click on tray-icon
* Localizations were updated
- Fixed: bug with loading some All-In-One skins
- Fixed: bugs in parser of CUE-files
- Small other bugs were fixedSajnos a CUE+MP3 párosnál érdekes sávváltási probléma van az új verzióval, mivel a váltás pillanatában akadás tapasztalható, ami az összképet. 525-öst visszarakva megszűnt a probléma.
-
pete_21
addikt
Köszi a választ! Ezt meg is találtam, de én olyanra gondolok, hogy ne csak 10-15 cm-es legyen, hanem a képernyő teljes szélességében ottlegyen.
Amit linkeltem Winampos oldalt, olyanra gondolok. Lehet, hogy túl problémás vagyok, de már nagyon megszoktam a Winampnak ezt a megoldását, és ilyennek örülnék a legjobban.
-
pete_21
addikt
Hi!
Valaki meg tudná mondani, hogy az AIMP-ot lehet-e dockolva használni? Ahogy például a Winampot is lehet?
Ilyenre gondoltam konkrétan.
Köszi a választ! -
anri-ur
tag
Letölthető az új verzió AIMP v2.60 Build 525
Change Log:
* Localizations were updated
- Fixed: Critical bug in "Update checker"
- Fixed: Critical bug with writing tags in some OGG-files
- Small other bugs were fixed -
drizzt1666
tag
Szia!
A rádiós dolog:
Csinálj egy új lejátszási listát (amit akár át is tudsz nevezni mondjuk Rádióknak vagy amire szeretnéd) és kattints a + jelre alul. Itt válaszd ki az URL hozzáadása opciót és másold be a rádió webcímét. Amúgy a winamp honlapján a shoutcast radio menüpontban van vagy több millió rádió, ha esetleg a magyarokat meguntad már.Tud "shuftle" (ha jól írom) módban játszani. Keress egy olyan kis pici ikont, amin három függőleges vonal van, mindegyik nagyobb mint az előző. Valahol azon a részen van, ahol mutatja, hogy mennyi idő telt el a számból.
Remélem tudtam segíteni

-
wertzuz
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a szuper progira, de szeretném a rádiókat is hallgatni, és nem tudok rájönni hol kell. Végig olvastam az eddigi hozzászólásokat, de ha van is róla valami, nekem érthetetlen.
Nő vagyok ugyanis.
Meg a léptetésen kívűl ami nem működik, hogyan tudnám a számokat variálni, anélkül, hogy a listákat össze másolnám. Nem tud a listákban "random"-olni???
Légyszi, tipikus nőnek való stílusban írjátok le a választ!!!
Köszi
-
andras888
aktív tag
Üdv!
Eddig az aimp1-et használtam de most újraraktam mindent és láttam h van 2 már az egy is jó volt úgy hogy felraktam a 2-tőt.Csak nincs benne magyar nyelv csak orosz meg angol.
Lehet bele rakni magyar nyelvet?
A válaszokat előre is köszönöm
-
Sziasztok! Van egy kis gondom! Hónapok óta használom az AIMP-et, minden király volt tegnapig.
Bekapcsoltam a gépet, elindítottam, és full defaultban indult el...
Újra beállítottam mindent.
Kikapcsoltam, aztán vissza, és megint full alapállapotban indult el
Valami ötlet?
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Körülbelül egy fél éve használom az AIMP 2-t és nagyon meg vagyok vele elégedve. Eddig egyszer sem fagyott be, nem úgy mint a Winamp -.- Viszont észrevettem, hogy a magyar oldala eltűnt
és csak a külföldi maradt jóval kevesebb tartalommal. Valaki tud valamit ennek okáról? -
pete_21
addikt
Hi!
Érdekelne, hogy tud-e olyat a lejátszó, amilyet a Winamp modern skinekkel tud, az ún. docked window-t. Amikor pl. a képernyő tetejére rakja magát egy kis sávban. Most nincs lehetőségem kipróbálni a lejátszót, azért kérdezek, és nem próbálok.
-
Speeedfire
félisten
hát én végignyálaztam a progit és ilyen lehetőséget nemis találtam
a program könyvárában nincs ilyen, szóval ez egy pluginja lehetmod: ha elindítod a plugont akkor ott az opcióknál van olyan h a főablak dokkolása az audio könyvtárba
ezek után ha elindítod a progit akkor egyből bejön az audio libary is
remélem tudtam segíteni
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Csúcs ez a program

A Média Libary programot ellehet indítani anélkül, hogy az aimp 2-be belépnék?
VAgy esetleg belehet azt állítani, hogy egyből a Média Libary induljon el? -
xabolcs
őstag
egy kis utanajarassal
elektronikus uton folkerestem a gen_msn_adv beepulo alkotojat, aki nem volt rest szinte azonnal valaszolni.

... es nagyon kedvesen kuldott egy eddig meg nem publikalt verziot kiprobalasra, s az produkalta ezt a szemet gyonyorkodteto latvanyt.

gen_msn_adv v2.0a - letolt, plugins-be kicsomagol.
a keszito folhivta a figyelmemet, hogy ne hagyjam szo nelkul, hogy ez a verzio meg nem veletlenul nem kerult kiadasra, esetleges hibak konnyen elofordulhatnak. az egyik peldaul az, ami a kepen is latszik, hogy ott van egy felesleges kotojel.
es termeszetesen a keszito szivesen varja a felmerulo kerdeseket, javaslatokat.
ezt sikerult kiokoskodnom.
-
xabolcs
őstag
ja, amugy azaimp2 pluginos oldalan talaltam az amip-ot. azt mondja magarol, hogy pont erre talaltak ki.
hat persze, hogy nem megy nalam: egy az, h nincs menupontja a preferences-ben, de meg mukodni se mukodik ...
meg szerencse, hogy van amip configurator.ugy tunik nalam van a hiba ... mindegy, amugy is mirandazok, csak segiteni akartam volna.
megyek inkabb, kiprobalni a betat.
-
xabolcs
őstag
na szoval... c:\Program Files\AIMP2\PlugIns\gen_msn.dll
aztan ott lesz egy uj menupont, s lehet jatszani ... ami persze nekem nem ment ...

-
xabolcs
őstag
ooo, igen, ezt elfelejtettem mondani.

szoval hogy a winamp-hoz valot toltsd le, azaz ezt, majd a keletkezo gen_msn.dll (vagy hasonlo) nevu fajlt pakold at az aimp plugin konyvtaraba, s a kovetkezo aimp inditasnal mar lesz uj menupontod.

(#131) Speeedfire:
ezt az msn-es dolgot igazan kifejthetned (kepek, leirasok, satobbik, ...)!
csak mert, latod, tobben is szivunk itt vele.

-
xabolcs
őstag
en a gen_msn-nel, wlm9-cel es 2.51b330-as aimppal probalkoztam, de nem sok sikerrel.
azt mondja magarol, hogy teljesen tamogatja a toaster dokumentaciojaban levo formazasi tag-eket. azok pedig pont az inyedre lennenek.
esetleg kiprobalhatnad magat a toaster-t is. proba cseresznye
-
xabolcs
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
sztem neked ez kell:

eloszor az egerkurzort keresd meg!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
vki?

-
Speeedfire
félisten
nagyon tettszik a zene lejátszó, sokkal praktikusabb mint a winamp
egy problémám van vele
az ismétlések beállítása
állandóan ugyan azt a számot játssza ha be van kapcsolva, de én azt szeretném ha az albumot vagy listát ismételné
én vagyok a noob vagy tényleg csak egy zeneszámot ismételget csak ha ez bevan kapcsolva? -
z0d1AK
nagyúr
azt be lehet valahogy állítani az aimp-ban, hogy az msn-be mit is írjon ki az éppen játszott számról?
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
azt szeretnem kerdezni, hogy hogyan lehetne meggyozni a lejatszot arrol, hogy szamvaltaskor olvasson elore egy icipicit?

valami "cross fade between tracks" jellegu dolog erdekelne annyi kikotessel, hogy a ket szam ne "csusszon" egybe, azaz 0mp-et mixeljen ossze beloluk.
winamprol atterve csak ezt az egy feature-t hianyolom.

-
negyedes
addikt
Sziasztok!
Kerdesm az lenne, hogy ugye nincs linux verzio(ubuntu) aimpbol? Nagyon megszerettem es kellene ubi ala is.
-
z0d1AK
nagyúr
feltenném azt a plugint, amivel kiírná az msn-ben, h mit hallgatok, de van egy olyan problémám, h kiválasztom a mappát, ahol az aimp van, leokézom, de a telepítésre nem tudok rámenni!
szürke marad.
mi ennek az oka vajon? -
pilsner
aktív tag
hi!
engem az érdekelne, hogyan lehet kikapcsolni, hogy a kis méretűre állításnál ne az a mini-skin legyen, hanem csak rakja le tálcára. annyira rájöttem, hogyha jobbgombbal kattintok a minimize-ra, akkor az történik amit akarok, de nem akarok ezzel szarakodni; engem idegesít az a mini-skin -
Varoz
addikt
Á nagyon bevált ez a progi, főleg az Extreme verzió!
-
Jadro
veterán
Most találtam rá a programra tök véletlenül. Csudaklassz, ez marad!
A kiegészítőkkel mindent visz. Szép is, nem túl nagy és és és csak ajánlani tudom eddig. Hab a tortán hogy portable működésre is képes.A rádiófelvételnél villog a radio cap felirat. Nekem egy kis időmbe telt mire megtaláltam hogy hová rögzít. Alapesetben a document and settings/júzernévben keresd!
-
nofi
addikt
Üdv!
A tálcán lévő aimp-es ablakból ki lehet venni azt, hogy az éppen játszott szám címe scrollozva jelenjen meg? Igazság szerint engem kicsit irritál és inkább vállalnám, hogy nem látom az egész címet.
-
bozont
veterán
Én is kipróbáltam cizoe írásának hatására és eleinte kicsit furcsa, még szokni kell, de szerintem marad ez a winamp helyett. Nagyon tetszik, és kicsit mintha tisztábban szólna, de a basszus a biztos hogy sokkal lágyabban és erőteljesebben mint a winampnál. Még találni kell egy jó kis skint hozzá, hiába van rengeteg az extreme verzióban, valahogy egyik sem az igazi.
Viszont egyvalamit nem találtam sehol, a listánál hogy tudom megváltoztatni a betűméretet?
-
Vassili
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Értem hát akkor lehet kipróbálom, Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és csak a külföldi maradt jóval kevesebb tartalommal. Valaki tud valamit ennek okáról?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)