Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem kívántam ilyen hozzászólást tenni, pláne ilyen topikot indítani, de nagyon felhúztam magam. Angol ismerősömtől jött egy levél, amin sehogyan sem tudtam kiigazodni. nem nyelvtudás hiányában, hanem, mert nem volt érdemleges szöveg benne, csak mindenféle ostoba utalás. Láttam, hogy rengeteg embernek lett kiküldve és nem is egy helyen megfordult már.
Állítólag valami kép is volt hozzácsatolva, de ezt nem láttam szerencsére. Állítólag el kell olvasni a csatolmányokat, mielőtt megnézem a képet. Én mindig óvatos vagyoka vírusok miatt. megvizsgáltattam a Norton Antivirussal, semmi.
Kinyitom a számtalan csatolmány egyikét, beleolvasok és olyan dühös leszek, hogy majd szétverem a gépet.
Arról szól, hogy ha nem küldöm tovább a levelet, akkor engem is infarktus fog érni, mint xy barátját az egyik koliban és ne küldjem vissza a címzettnek, hanem valaki másnak. Gondolom így majd azt éri infarktus, aki törli a levelet.
Mondjátok már meg: miféle állat az, aki ilyennel szórakozik karácsonykor? Ki az barom, kretén, dekadens pali, aki ilyet kitalál?
Az angol ismerősömnek is lehetett volna több esze...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest