Aktív témák
-
McJames
senior tag
Igen. Amikor a google-lal kerestem, egy német használt-cuccos oldalon volt egy 7800-as. De kinek kell és miért? A Pro semmi mást nem csinál, csak ad a kártyára (nem a kártyának) plusz delejt, amit a GF256 még kihasznál (-hatott volna), de pl. a GF2-nek már nem volt szüksége rá.
-
McJames
senior tag
Ok, csak a beékelés nem biztos, hogy használ a cuccoknak. Nekem is volt korábban olyan problémám, hogy egy noname GF256 olyan vastag lapon volt, hogy utána a Creative kártya ''lötyögött''. Fogtam egy méretesebb nagyítót, meg egy spéci fogászati eszközt - szárm. hely: KGST piac, még ''korábbról'' - és nekiálltam helyrerakni a foglalatot. De ezt nem ajánlom senkinek, pláne, ha garanciális a vas... :t
-
McJames
senior tag
AGP Pro had been released in April 1999 to provide that necessary power and consequent cooling to a computer system. The AGP Pro Connector is fully backward compatible and offers additional pins at the front and the back of the connector.
Like the AGP slot, the AGP Pro slot comes in different versions, which are AGP Pro 3.3V, AGP Pro 1.5V and AGP Universal. The first two have blocking pins to prevent insertion of an unsupported AGP (Pro) card. All the motherboards with AGP Pro slot that we reviewed so far are using the AGP Pro Universal slot.
The current AGP slot can supply up to 25 W to the graphics card. With the two additional pins, PRSNT1# & PRSNT2# , the AGP Pro cards report its power requirements to the motherboard. An AGP Pro slot can provide a total of 50W or 110W.
Forrás: Tom's Hardware
Ha gond a nyelvezet, tessék szólni, de helyből lusta voltam... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- Parkside szerszám kibeszélő
- Opel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest