- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
TheSilencer a #3-ban adott egy linket, a kérdésed oda való.
A témát zárom.
Köszönöm. -
zso73
veterán
Szerintem ez treljesen normális.Nekem mind a két gépemben ez a helyzet.9550,és 9800Pro.Lehet,hogy a win miatt van.Mert az okos OS nagyon szereti a pci dolgokat.És lehet,hogy úgy csinálták meg a drájvert,hogy a win pci-nak érzékelje.Ha meg alkalmazás használja a kártyát,akkor a drájver átfordítja a parancsokat a vidkard felé AGP-s módban.
Csak a saját agyam után mentem,nem biztos,hogy így van!!
De ettől még rendesen kell dolgoznia a vidkardnak. -
Van egy Asus A7n8x-xalaplapon és a benne lévő Inno 6600Gt kártyát a rendszer PCI-nak ismeri fel...egészen pontosan a tulajdonságoknál ezt írja ki: ''Hely: 2. PCI-busz, 0. eszköz, 0. funkció''. Kérdésem az lenne,h ez normális? Tudtommal fennt van mindenből a legújabb driver beleértve az alaplapi nforce2-es is! Lefutattam már jó pár diagnosztikai progit,de mind PCI-nak írja ki,egyedül a vga driver ismeri fel Agp 8x-osnak! Megnéztem a Dxdiag.exe-t is ott sincs letíltva semmi,szóval nem igazán értem!
Ha valaki már találkozott ezzel a problémával vagy netán tudja mi a hiba oka,(ha egyáltalán az) akkor pls írjon! Előre is köszi!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ettől még rendesen kell dolgoznia a vidkardnak.

Ha valaki már találkozott ezzel a problémával vagy netán tudja mi a hiba oka,(ha egyáltalán az) akkor pls írjon! Előre is köszi!