- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre meg van a megoldás.
Segítségként mindenkinek aki AMD-VIA mixelt chipsetet használ: a VIA 4 in 1-ban található VIA AGP Driver helyett az AMD Miniport drivert kell installálni. Egyből megkerült a 4xAGP. Az AGP FastWrite és a Sidebanding azonban úgy tűnik nincs támogatva.
Amúgy sajna az NVMax nem csípi a Detonator 40.72-t. Szerinte nem jobb mint a 20-as... -
khalox
őstag
Nekem kétszer csinált ilyet.
Először töröltettem vele az AGP vezérlőt és újra felismertettem (de ez olyan volt, mintha gyomorszájon vágtam volna a rendszert), utána minden jó volt.
Másodszor meg a videomeghajtó újratelepítése már segített.
Ez mindkettő akkor fordult elő, amikor frissítettem a videodrivert. -
rup1u5
nagyúr
Nálam is ez van.
Biosban engedéjezve van a 4 de a power stripben inaktív a 4es melletti rublika Igy kiválasztani sem engedi.
..bepróbálkozom ezzel az nvmaxal
'sztok -
Sanya
nagyúr
NVMAX nevü progival nekem sikerült és ujrainditas utan is megmaradtak a cuccok
-
efi99
őstag
Csak félig jött össze. Be lehet állítani, csak éppen minden újraindítás után újra kellene. Vagyis valamiért mindig letiltja. A Fastwrite és Sidebanding beikszelésére pedig fagyi jön. Alaphelyzetben pl. a Displaynél a Geforce3 fül alatt: adatsín AGP (PCI Mode). AGP 4x helyett. A fene se érti.
-
-
efi99
őstag
Megoldottam egy ügyes kis programmal. De nem tudom miért kell ehhez segédprogram.
-
efi99
őstag
A kártyához adott progi? Nem tudom, megpróbálok letöltetni valamit ehhez. Mivel lehetne ezt nézegetni, meg esetleg állítgatni?
-
efi99
őstag
Szóval adott egy új Gainward TI-450 nvidia Ti200 64MB kártya egy Epox 8k7a alaplapban, mindketten tudják az AGP4x-et, mégis csak 2x AGP-t jelez minden. A BIOS-ban természetesen 4x engedélyezve (egy TNT2-vel vígan ment is amúgy), a kártyán nincs semmilyen állítási lehetőség erre nézve, sem hardveresen (jumper) sem szoftveresen. Hogyan bírhatnám rá a 4x-re?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest