- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre meg van a megoldás.
Segítségként mindenkinek aki AMD-VIA mixelt chipsetet használ: a VIA 4 in 1-ban található VIA AGP Driver helyett az AMD Miniport drivert kell installálni. Egyből megkerült a 4xAGP. Az AGP FastWrite és a Sidebanding azonban úgy tűnik nincs támogatva.
Amúgy sajna az NVMax nem csípi a Detonator 40.72-t. Szerinte nem jobb mint a 20-as... -
khalox
őstag
Nekem kétszer csinált ilyet.
Először töröltettem vele az AGP vezérlőt és újra felismertettem (de ez olyan volt, mintha gyomorszájon vágtam volna a rendszert), utána minden jó volt.
Másodszor meg a videomeghajtó újratelepítése már segített.
Ez mindkettő akkor fordult elő, amikor frissítettem a videodrivert. -
rup1u5
nagyúr
Nálam is ez van.
Biosban engedéjezve van a 4 de a power stripben inaktív a 4es melletti rublika Igy kiválasztani sem engedi.
..bepróbálkozom ezzel az nvmaxal
'sztok -
Sanya
nagyúr
NVMAX nevü progival nekem sikerült és ujrainditas utan is megmaradtak a cuccok
-
efi99
őstag
Csak félig jött össze. Be lehet állítani, csak éppen minden újraindítás után újra kellene. Vagyis valamiért mindig letiltja. A Fastwrite és Sidebanding beikszelésére pedig fagyi jön. Alaphelyzetben pl. a Displaynél a Geforce3 fül alatt: adatsín AGP (PCI Mode). AGP 4x helyett. A fene se érti.
-
-
efi99
őstag
Megoldottam egy ügyes kis programmal. De nem tudom miért kell ehhez segédprogram.
-
efi99
őstag
A kártyához adott progi? Nem tudom, megpróbálok letöltetni valamit ehhez. Mivel lehetne ezt nézegetni, meg esetleg állítgatni?
-
efi99
őstag
Szóval adott egy új Gainward TI-450 nvidia Ti200 64MB kártya egy Epox 8k7a alaplapban, mindketten tudják az AGP4x-et, mégis csak 2x AGP-t jelez minden. A BIOS-ban természetesen 4x engedélyezve (egy TNT2-vel vígan ment is amúgy), a kártyán nincs semmilyen állítási lehetőség erre nézve, sem hardveresen (jumper) sem szoftveresen. Hogyan bírhatnám rá a 4x-re?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest