Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Általában 72 dpi képek, webről webre, fehér hátterű fotók, csak nekem a fehér háttereket kéne megfelelő arányra kiterjesztenem. Otthon PS-t használok, cégnél meg eddig Gimp-et és most a 90 napos próbaidő miatt gondoltam kiváltanám a Gimp-et, mivel jóval komolyabbnak tűnik az AP.
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük. -
acsati
aktív tag
Megleptél a gyors válasszal, köszönöm szépen.
Igen amúgy termékképekről lenne szó, sokról és ez így sajnos elég lassú lenne. Ahogy észrevettem, ha az Align változókat is használnám, akkor is romlik sajnos a minőség. Lehet akkor ez nem az én programom? Inkább fotók, fényképek feldolgozására való?
Ha méretezek is, mindig teljes képernyőre zoomol, ami elég idegesítő. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Affinity Photo-s kérdésem lenne. Van egy termékképem pld 500x250px méretű. Ki szeretném terjeszteni a dok. méretét 800x600-ra középre helyezve. Viszont, ahogy ezt megteszem a Resize Canvas menüpontban, úgy elromlik az alapkép minősége. Ez mitől lehet? Illetve, ha a Move tool-lal középre igazítom a réteget, akkor is romlik a minőség. Ez így működik, vagy csak vmi beállítás kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük.