Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Működik! Magyarul is, bár kicsit munkás. Meg kell tanítani rá a programot. Le kell töltened a LibreOffice helyesítrás ellenőrző adatbázisáát. A magyar nyelvi állományokat a megfelelő helyre bemásolni, újraindítani az appot. Ez után már elérhető lesz a magyar nyelvű helyesírás ellenőrzés és az automatikus elválasztás is.
Kisokos
#52 Met
Tud. Ha kell nyomdagép profilokat is tudsz importálni. Az 1.xx verzió óta dolgozok vele, több elektronikus és papír alapú könyvet tördeltem vele, ez mellett plakátokat, meghívókat roll-up-okat is készítettem vele. A belív tördelése mellett a borítókat is az Affinity-vel készítettem. Az egyetlen problémám az volt, hogy a kilövéskor még Grey50 kimenet mellett is valamiért CMYK profilnak ismerte fel a nyomdai program, egyébként Grey50-ben nyomta ki.
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.
#53 Syl
Az újhoz kell egy Canva acc, de elég a free is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.