Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driss_
csendes tag
Sziasztok!
Én 1,5 év Sketch után váltottam AD -re és nagyon kellemeset csalódtam! Én is csak javasolni tudom mindenkinek (akik hasonló szoftvereket használnak), hogy ezt próbálják ki, mert nagyon jó!
Néhány dolgot hiányolok belőle (pl.: auto trace, saved custom artboard), de minden napi használatra teljesen megfelel.
Engem személy szerint ami egyből megfogott az AD -ben az a kezelő felület (és persze maga a szoftver) logikája. Az "Assets - Symbols" megoldás nekem nagyon tetszik, baromi hasznos. Constraints is tök jól működik, így sokkal gyorsabb és egyszerűbb különböző eszközökre alakítani az adott grafikát. Nektek mik azok tetszenek az AD -ben?Belefutottatok már valami hibába/bugba? Van olyan amit kényelmetlennek vagy logikátlannak találtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest