Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Annyit tudok mondani, hogy én évekig Gimpeztem, aztán jött az Affinity, és kábé két hét ismerkedés után a Gimpet már csak arra használom, hogy a PNG-ket automatikusan körbevágjam (ezt részben hiányolom az Affinity programokból, mert bár van Rasterize and Trim, de exportnál figyelni kell, hogy a kijelölt réteget mentsem, ne az egészet).
Mindhárom Affinity megvan nekem, és imádom, hogy a Publisherben egy-egy kattintás a Designer vagy a Photo felületére, eszközeire váltani, de ha teljesen át kell vinni a cuccot, akkor is egy menüpont kattintás és már nyílik is a program.
A Live filterek pedig zseniálisak, a GIMP-ben ezt már nagyon hiányoltam anno, ezért nem is térek vissza rá.
Összességében már csak Affinity, semmi más, egyelőre örök szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest