Új hozzászólás Aktív témák
-
ronczoli
csendes tag
Csak én érzem úgy, hogy ezek az AeroCool házak jobban néznek ki, mint teljesítenek? Gondolkoztam egynek a vásárlásán, mivel árban verhetetlenek, de 1-2 YT videót megnézve kissé kiábrándultam, hogy felépítésük igenis szegényes.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
"Minden ilyen cikk gyakorlatilag egy termékajánló."
Nem. Abszolút fogalomzavarban vagy. Minden olyan cikk egy hír az IT világ újdonságairól, és nem több. Ha valamit személyesen is ajánlok, akkor azt egyértelműen a tudtodra fogom adni mind a hírben, mind pedig a fórumban.
"Annyira réteg, amennyire az adattárolás az."
A NAS-ok, sok TB-os SSD-k, többeszközös, hűtőtt merevlemezházak, hordozható M.2 SSD-k, meg TB-os kapacitású pendrive-ok és memóriakártyák korában nem.
Nekem is van 12+ TB-nyi motyóm, és az égvilágon semmi szükségem 5,25 hüvelykes rackre. Egy négyeszközös Synology NAS jöhetne. Szóval nem, annál sokkal rétegebb.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TIT
veterán
Nekem is van dvd-Író,win tlepítésre is jobb mint a pendrive,amit elcsesz a win.
Zenét se laptopról hallgatok meg telóról gagyi hangfalakkal mint egyesek.
Kisházban még a kábelrendezés is horror,tiszta dszumbuj.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Minden ilyen cikk gyakorlatilag egy termékajánló. A szellőzéshez hőleadó felület és hőátvivő közeg kell. Nem attól lesz jó a szellőzés hogy akkora hodályunk van, hogy van hol lehűlnie házon belül, hanem hogy tele van lyukkal, és távozni tud a meleg, ellenben egy zárt akvárummal.
#9pipeline: Ott láttál csak HDD-t?
#10Synthwave: Annyira réteg, amennyire az adattárolás az. Jelenleg nincs erre olcsóbb mód a HDD-nél. Cserélni pedig jobb így, mint állandóan leállítani a gépet, kábelezni, majd visszakapcsolni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy valós igény a néhányból, de nagyon réteg, és ez valahogy nem akar tudatosulni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol ajánlgattam? Linket kérek.
Kapni nem fogok, mert nem ajánlgattam, csak ott is arra reagáltam, hogy szokás szerint nincsenek a helyükön kezelve a dolgok. Ahogy most sem.
Ahhoz nem kell két diploma, hogy rájöjj, a jó szellőzéshez hely is kell. Vagy ordító hűtés. Persze az olyan hardverek sem ártanak, amik nem akarnak alapból sem megfőni, és akkor a hűtés is lehet halk. Olyan Mini-ITX-es gépem van nyolcmagos procival, dedikált GPU-val és négy SSD-vel, amit simán tudok úgy is hajtani, hogy a világító power LED-ről tudom csak, hogy be van kapcsolva, és nem akar elszublimálni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem egy régi házam van, amiben 3 db 5,25-ös helyet használok is:
- DVD (időnként még kelleni szokott)
- előlapi panel a digitalizáló kártyához
- fanbusÉn valószínűleg a fennmaradó 5%-ba tartozok a Synthwave által megfogalmazott kategóriából.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ha már valamilyen rejtély miatt elfeljtették az 5.25"-et"
A "rejtély", hogy a konzumer felhasználók 95 százaléka semmiféle 5,25 hüvelykes eszközt nem használ, alsóhangon vagy 10 éve.
"inkább nyomják össze a maradék alkatrészeket amennyire csak lehet"
Hogy egyszerre főjön meg az összes, de legalább szerelni is horror legyen.
-
Dr. Akula
félisten
Erről az akváriumról meg karácsonyfáról igazán leszokhatnának már. Nagyon lengyelpiacos. Ha már valamilyen rejtély miatt elfeljtették az 5.25"-et, akkor már sok értelme nincs ekkora légüres teret tartalmazó batárokat építeni, inkább nyomják össze a maradék alkatrészeket amennyire csak lehet, és annyival legyen kisebb a kunyhó! Persze azért arra figyeljenek hogy beleférjen egy 4090-es VGA is, mert sok amúgy jó ház ilyen apróságokon bukik el, hogy pár mm-el nagyobban már jó is lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...