Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Pttypang #2535 üzenetére
bakker! akkor azt a turbina saját magának csinálta? azt hittem már, h az előző tulaja volt, vagy én voltam ilyen béna, h valahogy elcsesztem. de mondjuk nekem most sem zörög, csak furán forog egy kicsit a turbina. bár most nem forog, mert kellene valami kenőanyag alá.
-
deathtania
senior tag
válasz
Pttypang #2527 üzenetére
na! a kérdésre a válaszod, hogy az alaplapon kell lennie a jackek csatijának. nézd meg a lap leírásában, hogy hova kell rádugni, aztán menj be biosba, és engedélyeztesd az előlapi jackek használatát/ menj be a lapi hangkártya vezérlőjébe, és ott engedélyezd (a lapomon ezt így meg lehet csinálni, csak nálam nincsenek rákötve, mert USB-s fejhallgatóm van).
-
S. Szabi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest