Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Szerintem nem a turbina a hangos. Én is épp most kísérletezem vele. Így is ugyan olyan hangos ! Én SpeedFan-al vezérlem. A 14 és egy 12 -es van kötve egy ágra. Így 25-30 %-ig mondható hogy zajtalan. De alapból most 15%-ról indul. Itt még semmi hangja. Ha melegszik valami akkor ugrik 30%-ra. Ez ált elég is terhelés alatt. Ha játszom akkor nagy ritkán felkapcsol 100%-ra. De csak rövid időre. Gyanakszom hogy a venti mögötti lemez is közrejátszik a szélzajban. És valamilyen szinten a levegő útjában is van. Valószínű ma ki fogom vágni.
-
Rat1985
csendes tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Hy! Igen a turbina lesz a fő hangkeltő
Én próbálkoztam vele, rögtön amikor megvettem a házat, kicseréltem a ventit egy 12 centis piros ledes darabra, amit fokozatmentesen tudtam szabályozni, így jó halk volt, és mellesleg nagyon jól is nézett ki. Azóta már visszakerült a gyári [mindig variálok],de most már rákötöttem a vezérlőre, így három lehetőség marad:
- vagy teljes kikapcs, ami éjszaka jól jön ha alszok
- a kapcsoló +5V-os állásában zajtalan és jól is hűt...
- és a max a +12V, na itt már azért elég hangos de meleg nyári napokon jól jön az extra szellő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest