- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Szerintem nem a turbina a hangos. Én is épp most kísérletezem vele. Így is ugyan olyan hangos ! Én SpeedFan-al vezérlem. A 14 és egy 12 -es van kötve egy ágra. Így 25-30 %-ig mondható hogy zajtalan. De alapból most 15%-ról indul. Itt még semmi hangja. Ha melegszik valami akkor ugrik 30%-ra. Ez ált elég is terhelés alatt. Ha játszom akkor nagy ritkán felkapcsol 100%-ra. De csak rövid időre. Gyanakszom hogy a venti mögötti lemez is közrejátszik a szélzajban. És valamilyen szinten a levegő útjában is van. Valószínű ma ki fogom vágni.
-
Rat1985
csendes tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Hy! Igen a turbina lesz a fő hangkeltő
Én próbálkoztam vele, rögtön amikor megvettem a házat, kicseréltem a ventit egy 12 centis piros ledes darabra, amit fokozatmentesen tudtam szabályozni, így jó halk volt, és mellesleg nagyon jól is nézett ki. Azóta már visszakerült a gyári [mindig variálok],de most már rákötöttem a vezérlőre, így három lehetőség marad:
- vagy teljes kikapcs, ami éjszaka jól jön ha alszok
- a kapcsoló +5V-os állásában zajtalan és jól is hűt...
- és a max a +12V, na itt már azért elég hangos de meleg nyári napokon jól jön az extra szellő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged