Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
hja, csak azok a hűtők, amikre a lappal párhuzamosan fújó 12-es venti megy rá, azok túl magasak (scythe, thermalright kínálatát nézegettem elsősorban), szerintem egy 12es venti szorulna a hűtőn (ezeket a képeket nézegettem főleg: 1 2 3), mivel a házhűtő 12es venti pont belefér kb a házba, viszont a procihűtő alatt még ott lenne az alaplap, és meg is lenne emelve, szóval ez szvsz kilőve.
A másik amire gondoltam, hogy feladom a passzív tápot, és veszek mondjuk egy zalman 360asat, az a lyukakon át kb a proci felől szívná el a levegőt.
A zalmanok nekem sosem voltak szimpatikusak a nem cserélhető ventik miatt (ez van
), a blue orbot ráadásul még hangosnak is mondják (és én ezt elhiszem
).
Amúgy szeretném minnél halkabbnak tudni a gépemet, és ez egy nagyobb, passzív hűtőbordával és 2 (max 3) szabályzott ventivel könnyebb szerintem, szemezgetek is egy olcsóbb ventiszabályzóval (pl ez), csak szerintem ezen nem lehet lekapcsolni a ventit, csak levenni a fordulatszámot, pedig az jó lenneDe jó is lenne tudni, hogy belefér-e az u9es noctua
Új hozzászólás Aktív témák
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest