Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
salazol
őstag
Ha már széles a sáv, akkor szerintem szóbasem jöhet semmilyen korlátos konstrukció. Akkor mi marad: ADSL és rádiós internet (már ahol van).
nálunk a rádiós nagyon kiforratlan, sok a leállás, ezért ADSL-t választottam (tök egyszerre jött a két lehetőség). Nem bántam meg, tökéletes.
Ha nincs telefon vonalad, létezik valami ''biztonsági díjcsomag'' ami nem sok havonta. Add hozzá, és kalkulálj úgy. -
Gomba
senior tag
tvnetwork kiesik a 15 GB korlát miatt, az tuti.
ha szerzek valahonnan egy jó kábelmodemet, akkor sztem tiszanet lesz a vége. -
Superman
nagyúr
Egy félig off kérdés.Volt/van valakinek 768/256 - os elérése?
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyivel jönnek az adatok, mennyi az a maximális sebesség, amivel le tud tölteni. tehát nem azt kérdezem, hogy egy ilyen elérésnek mennyivel kellene tudnia letölteni (mert azt én is tudom), hanem azt, hogy mik az esetleges tapasztalatok. -
Gomba
senior tag
persze, persze én sem arra menjek, hogy a legolcsóbb a legjobb. nem is az ár a döntő szempont. nekem az a lényeg, hogy minimum 512/128-as forgalomkorlát nélküli legyen a kapcsolat, és minél inkább a jelzett elérhető sebességhez közelítsen a reál sebesség is, illetve hogy ne legyenek fél-1-2 napos 'szolg. szünetek' hetente.
-
salazol
őstag
Azért olvass el pár topikot, mielőtt megrendelsz bármit.
Vannak hibái minden szolgáltatásnak, és nem minden az ár. -
Gomba
senior tag
vagy pedig bérled: [L]http://home.tiszanet.hu/araink/arlista.shtm?xid=7[/L]
-
Gomba
senior tag
http://www.bolt.tiszanet.hu/bolt.php3?boltid=1&lang=hu&penznemek=1&aruk=1&kategoriak=2&backurl=http%3A%2F%2Fwww.bolt.tiszanet.hu%2Fbolt.php3%3Fboltid%3D1%26lang%3Dhu%26penznemek%3D1
-
Gomba
senior tag
Tiszaneten nincs forgalomkorlát, csak a tvnetwork-ön :DDD
-
Gomba
senior tag
A nálad az hol van? Mert, mondjuk a tiszanet.hu-n elég veszélyes árakat adnak meg.
Tényleg, jó olcsó kábelmodemet hol lehet venni? :)) -
Gomba
senior tag
Hát az ugye plusz költség.... mert az nekem egyébként nem kellene (GSM rulez). Akkor már gondolkozom a kábelneten.... csak ott meg ott van az a fránya kábelmodem, ami megintcsak extra kiadás.....
Egyébként aki szegedi, kérem ajánljon nekem szolgáltatót, mert most fogok leköltözni és nem igazán megy a választás. (tvnetwork-ADSL-tiszanet)
Előre is köszönöm. :DD -
Gomba
senior tag
A kérdésem az lenne, hogy ha ADSL szolgáltatást akarok megrendelni a lakhelyemre, akkor kell élő telefonelőfizetésemnek lennie, vagy csak elég ha ki van építve a telefonhálózat. Mert már hallottam valakitől, hogy nem kell előfizetésnek feltétlen lennie.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest