- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huh, nem is tudtam, hogy van ilyen topik, már mentem is, még jól jöhet
1.5 és 2.0 között nincsen olyan hatalmas nagy különbség - amennyire én látom/tudom.
Mentés: Export-> és innnen már látni fogod (Movie a 2.0ban, régebbinél azt hiszem Timeline volt).
A kódololásos mentésről annyit - bár lehet nálam voltak gubancok csak - hogy én uncompressedbe mentem, pontosabben exportálom Premiereből, és utánna VirtualDubbal tömörítem.Szerk: Amennyire én emlékszem csoportos duration állítás nincsen, esetleg a default duration timeot beállíthatod ( 1: Choose Edit > Preferences > General. 2
or Still Image Default Duration, specify the number of frames you want as a default duration for a still image.)
Illetve az átmenetekre:
You can specify a video transition and an audio transition as default transitions and quickly apply them between clips in a sequence. Default transition icons are marked by a red outline in the Effects panel. Cross Dissolve and Constant Power Crossfade are preset as the video and audio default transitions.
If you use another transition more frequently, you can set it as the default. When you change the default transition setting, you change the default for all projects. Changing the default transition doesn’t affect transitions already applied to sequences.A jó klippekhez idő kell, az egyediekhez meg főleg. Sajnos ezek az idézetek a 2.0ás Premiere-ez vannak, ha angol alapján nem megy, akkor szólj, és fordítok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest