Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Hát kicsit gányolós megoldás, de elvileg működhet (még mindig jobb, mint újra csinálni), köszi a tippet!
Azért szánalmas, hogy egy ilyen szintű proggy ilyen gagyi tud lenni egy adott területen.
Ulead-ben ez kb. annyi, hogy a végét egyszerűen megfogom és odébb rakom annyival, amennyivel kell...azonnal átkomponálja és nem bánt semmilyen más beállítást.
Sokat dolgozgattam anno Ulead-el, már középsulis korom óta (hát nem ma volt), de soha az életben nem kellett total trainingeket bújnom ahhoz, hogy rájöjjek, mit hogyan kell csinálni, mert annyira logikus volt és kézre állt. Mikor áttértem Premiere-re, nézegethettem folyton a total traininget, gyakorlatice minden fontos funkció elérése és használata felhasználó-idegen volt...kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ulead-ben ez kb. annyi, hogy a végét egyszerűen megfogom és odébb rakom annyival, amennyivel kell...azonnal átkomponálja és nem bánt semmilyen más beállítást.