Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Hogyha nagy felbontásban szerkesztesz videót, és használsz több sávot meg efekteket, nincs olyan gép ami tökéletesen elég lenne hozzá, persze azért használható. Én egy 2,4es p4-en dolgoztam vele, néha az efektek miatt kb 05fps-el mutatta a képet.
Legelőször 256mega rammal próbáltam használni, na az reménytelen. Csomószor se szó se beszéd kilépett. 512vel már tudtam vele dolgozni, de azért minimum 1 giga az ideális. -
SimS
senior tag
Hella, nekem egy 2.8+os AMDm van (32bites
) meg 1giga ramom.... simán tudtam vele dogozni, bár a renderelés (legjobb minőséghez javaslom a WMV formátumot 2pass kódolásra
) az kicsit lassú volt...
Ha digitalizálni akarsz, akkor kell egy digitalizálásra képes cucc, pl VIVOs VGA, vagy firewire.... ha egyiked sincs akkor szerezd be legalább az egyiketés utána mehet a móka
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Politika
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest