-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, neked címeztem, de nem bántásképp! Inkább ösztönzőleg. Nem vagy fafej, könnyen feltalálod magad. Ez a kép egy nagyon egyszerű javítást igényelt, a legegyszerűbb tutorialok is nehezebb feladatokkal kezdenek.
Én sem képzett grafikusként jöttem a világra, sőt most sem vagyok az. Viszont igyekszem minél több tutorialt végigpróbálgatni, gyakorolni.
Szóval, remélem nincs harag.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
Ősember
őstag
hello
imagerady-nél van 5 frame, ha beleteszek egy layert és azt bármelyik frame-ben modositom, akkor az mindegyik frame-ben modosul. ennek sok értelme nincsen, mivel egy adott frameben szeretném a layert modositani, nem pedig az összesben. ötletek?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
franko, az utobbi oráim egy gif animácioval töltöttem, sok mozgás van rajta és most szinek nélkül akarja elmenteni, eszem eldobom imageready-t használok, eddig nem volt ilyen probléma, bezzeg most.... aki tud valamit az segitsen, köszönöm
a gif mentésnél semire sem kérdez rá az imageready, nem lehet kiválasztani semmit sem...
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Segitség kéne az 1ik barátomnak, én is ps-ezem, de ebben nem tudok segíteni neki mert nem ilyeneket használok
Kézzel rajzolt képeket scennel be és szeretné kiszinezni, a probléma ott kezdődik, hogy ha bescenneli a vonalak nem folytonosak, és nagyon babra munka retusálni, milyen technikával lehet ezt megkönnyiteni? esetleg milyen program a legjobb erre?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
bodom87
tag
válasz animatrix11 #2864 üzenetére
-
bodom87
tag
válasz animatrix11 #2866 üzenetére
sztem először is lehető legjobb minőségben scanneld be (max dpi)
esetleg egy picike blur-t ha teszel rá. de most így nem igazán tudom, talán ha látnám a képet többet tudnék mondani
-
animatrix11
őstag
válasz bodom87 #2867 üzenetére
Sajnos nem én csinálom, csak segitenem kell a hölgynek, a linkeknek nagyon örült, 6 megás képek mutogatott, és közölte hogy 300 dpibe scennelte ha 6 megás akkor legalább 600nak kell lennie (vagy többnek), elég régi a scenner, majd kap tölem kölcsön egy canont. A képet ugy képzeld el hogy elég sok vanolból áll, ha ránagyitasz akkor ilyen pöttyökből áll amit ugy színezésnél eléggé gáz, utólag macerás retusálni, én a körvonalazásra gondoltam de az sem segitett rajta, lehet hogy egy jobb scennerrel esetleg ha ceruzarajzot áthuzza filcel, vagy tussal (ez meg is történt a képnek egy részén, de nem sokat segített bár vékonyan volt kihúzva), lehet hogy vastagabban kéne, blur-t meg ki kéne próbálni majd megirom neki.
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
válasz animatrix11 #2871 üzenetére
Jó lenne legalább egy részletet látni a képből.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gyga
senior tag
hali. lehet rosszra gondolok de látatlanba nehéz segíteni talán ezt próbáld ki. filter->noise->dust&scratches itt állítgass a csúszkán...
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
No-kia
addikt
azt hogy kel megcsinálni hhogy ha mindjuk van egy piros fedtésű kocsim vagy biciklim ott a piros festés mondjuk kék legyen? magyar a photoshopom
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Jag
senior tag
Az ismerősöd sztem gondolkodjon el egy digitális táblán, ha a rajzait a pc-n szeretné felhasználni.
-
Dexter68
addikt
Valószínű nyomatot szkennelt. Ilyen esetben sok a 300 dpi és nem élesíteni kell, hanem be kell állítani a descreeninget, ami a raszterpontok összemosását csinálja – jó esetben jól.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
bodom87
tag
-
luw2win
őstag
Hali!
Nem nagyon értek a photoshopphoz jelenleg egy Magyar CS2-t használok
hogy lehe egy GIF-et #CDC5AF -re optimizálni?
köszi a segitséget.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
zol71
tag
Hello! Nekem az a problámám lenne, hogy felszeretném telepíteni a gépre az Adobe Flash CS3 Professional -t (a CS3 már fent van) és telepítés közben ez az ablak jelenik meg: [link]
Aki tudjon segítsen! Köszi[ Szerkesztve ]
-
-
rendgazke
csendes tag
Nem kreatív munka, de hátha érdekel valakit.
kérdések, válaszok: csak mail.
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Elég kezdő vagyok...
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
-
-
haczi
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, h hol találok tutorialt Photoshop-hoz ahol MAGYAR nyelvű Photoshop-ot használnak, mert sokat találtam már, de mindenhol ANGOL nyelvűvel írják le, h mit, h kell csinálni.
Előre is köszönöm. -
haczi
csendes tag
Nem tudná akkor vki leírni nekem, h-h lehet pl: egy autót átszínezni más színűre, magyar nyelvű Photoshop-ban?
-
sztyui2
őstag
Mi a baja a PS-emnek? Bármelyik eszközre kattintok, mindig csak a hand tool egérmutatója marad és egyik eszköz sem működik. Nem tudok pl brushal húzni egy vonalat se.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest