Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Sikerült!Győztem!
Itt a szépségem!
Akkor már leírom a megoldást(amivel 3 órát szarakodtam, és emiatt nem futotta mára már több képre):
Naszóval, alapállapotban, amikor rajta volt a kívánt erősségű outer glow a layereken, bármit csináltam vele(pl mentés, flatten image,...), mindig fele annyira erősre lement az outer glow(számomra rejtélyes okokból, de sztem nem beállítási hiba, biztos nálatok is így viselkedne). Naszóval amint látjátok, a legelső(hibás) nagy képen is van outer glow, csak enyhébb(fele akkora). Ezért megcsináltam azt, hogy minden neonos layert duplikáltam(így kétszer olyan erős lett az outer glow), és miután a két ugyanolyan layert kijelöltem és nyomtam egy Ctrl+E-t, lement fele akkora erősségűre az outer glow, mint a 2x akkora erősségű, és így elértem a kívánt hatást. -
sztyui2
őstag
az outer glow cseszekedik velem, és nem tudok vele mit cisnálni. Csak úgy, PSD formában, különálló layerként hajlandó fényleni. Ha egyesítem azokat a layereket, ha flatten image-t nyomok, vagy ha teszek föléjük egy üres layert, és kijelölöm őket és ctrl+E-t nyomok, ha lementem a képet, ugyanazt az eredményt kapom. Nincs fény!!!PLS help!
-
sztyui2
őstag
válasz
Dexter68 #2971 üzenetére
ha flatten image-t nyomok, egyből eltűnnek a fények. Gondolom szabadon kell lenniük a layereknek
Ez így elfogadhatatlan, mert flatten nélkül simán le kéne tudnom menteni, de nem tudom. Sőt, 400-as magasságban le tudom menteni jpg-be, tehát a szabad layerek nem számítanak. Valamit az outer glow-val kéne csinálni. -
sztyui2
őstag
Van egy 4400x5600 pixeles képem. Namost ez tele van ilyen zöld, neonos vonalakkal, melyeket egy path stroke-olásával, és outer glow-al értem el. Viszont ha ezt el szeretném menteni JPG-be(vagy bármi másba, akár PNG...), akkor nem lesz annyira fényes a kép, mint a PSD-ben. Ha lekicsinyítem 1024-es, vagy 1600-as magasságra, akkor se, viszont ha 400-as magasságba kicsinyítem, akkor látszódnak a fények. De gondolom nem a kicsinyítéssel van a baj, mert teljes méretben mentve sem jelenik meg a fény.
Itt a 400-as kicsi kép:
látjátok, látszik a fény, viszont itt, az 1024-es magasságban már nem látszik a fény. Kérdésem:ez hogy lehet? Hogy mentsem el, hogy látszódjon minden méretben a fény?
Itt szarakodok már fél órája, hogy mit kéne csinálni, de nem jövök rá. Itt egy print screen.Bal oldalt a PSD fájl látható, jobb oldalt a mentett, 12-es minőségű jpg.
És látjátok a különbséget ugye? A bal oldalin van fény, a jobb oldalin nincs. Mér van ez? Mit kellene csinálni? Valami beállítás lehet?
itt a printscreen
jah,és a pluszpoén az egészben, hogy a print screen jpg-ben van, és látszik a fény -
sztyui2
őstag
Mi a baja a PS-emnek? Bármelyik eszközre kattintok, mindig csak a hand tool egérmutatója marad és egyik eszköz sem működik. Nem tudok pl brushal húzni egy vonalat se.
-
sztyui2
őstag
válasz
Stalker-2572 #2623 üzenetére
Ez nem jó?
-
sztyui2
őstag
Most Photoshop CS2 van a gépemen. Ha ráteszem a CS3-at én nem szedem le a CS2-t, akkor külön-külön elindíthatom a programokat? Nem zavarják össze egymást?
Csak azért kérdezem, mert nem biztos, hogy normálisan futna a gépemen a CS3 és ezért inkább fent hagynám a CS2-t is, és ha nem jó a CS3, akkor majd leszedem. Ha viszont jól fut a CS3, akkor a CS2-t szedem le.
Naszóval nem zavarják össze egymást? -
sztyui2
őstag
2 éve photoshopozok és nézegettem a fórumot és megtaláltam ezt a topicot.
Azt kérdezném első körben, hogy főként miről szól ez a topic? Tudom, hogy photoshopról, de inkább a képeinket mutatjuk be egymásnak, vagy inkább ilyen kérdezz felelek topic ez? Tehát ha valaki nem tud valamit megcsinálni, azt megkérdezi, és kap rá egy tutorialt vagy valami magyarázatot? Vagy vannak contestek, mint más photoshop fórumokon? Vagy minden egybe?
gondolom most páran azt figják mondani, hogy olvassak vissza, de most sajna nincs időm visszaolvasni kb 7000 hsz-t[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- További aktív témák...