Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt találtam:
...
(9) A sajtóterméken és - ha jogszabály eltérően nem rendelkezik - az egyéb kiadványon fel kell tüntetni a szerkesztésre és a kiadásra vonatkozó legfontosabb adatokat (impresszum). Az impresszumban a következő adatokat kell feltüntetni:
a) a kiadó nevét, székhelyét és a kiadásért felelős személy nevét,
b)-c) *
d) a szerkesztésért felelős személy nevét.
(10) A nyomtatott sajtótermékek nemzetközi azonosítóját (ISSN), az egyéb nemzetközi jelzéseket és a kiadvány árát a külön jogszabályban foglaltak szerint kell megállapítani és feltüntetni.
(11) Jogszabály rövidített impresszum feltüntetését is előírhatja, kivételes adatok feltüntetésének kötelezettségét, vagy más különös szabályokat határozhat meg.
...
Ez alapján elméletileg a technikai dolgok felelőse maga a kiadásért felelős személy, a szerkesztést itt ugyebár tartalmi szerkesztésként kell értelmezni >> tehát azt szerintem nem kötelező feltüntetni, hogy ki tervezte a layout-ot vagy éppen a logót. Én most csinálok épp egy könyvet, a kiadó megkérdezte, hogy benne legyek-e és mondtam, hogy nem szeretnék, úgyhogy nem leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Hardcore café
- Elemlámpa, zseblámpa
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest