Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
BonFire #2834 üzenetére
Én térképrajzoláskor elég sokat használom ezt az eszközt. Jól lehet vele alakítgatni a különböző vetületű forrásokat.
lupus8
Nem tudom mi pontosan a feladat, most megnéztem egy régi, 2004-es könyvet, és abban sem szerepel ez az eszköztár, ami CC-ben megjelenik a "Free Transform Tool" ikonra kattintva. De igazából ami ezek az eszköztáron van, azt mind el tudod végezni a billentyűzet parancs gombjainak használatával.
Ahogy Bonfire írta már, ha az egyik sarokra ráböksz egérrel, és nem engeded fel a gombot, hanem lenyomod a CTRL billentyűt, akkor a szabadon mozgathatod a sarokpontot.
SHIFT billentyűvel az arányos méretezést tudod csinálni,
ALT billentyűvel a középpontos méretezést
és a gombokat ugye eggyütt is lehet használni.
Ha mindhármat lenyomod akkor van a perspektivikus torzítás.
De fontos, hogy először ki kell jelölnöd a sarokpontot, és nem szabad elengedni az egérgombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Full Throttle Remastered (Steam kulcs)
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- PC játékok Gamestar és PC Guru
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest