Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Tiszteletem,
Első alkalommal írok ide...
Adott egy terrás merevlemez egy laptopban, ma újra akartam telepíteni a windows-t de az előző telepítő személy valamiért komplikáltan telepítette fel a windows-t mert megkaptam ezt az üzenetet a particióknál: "A windows nem telepíthető erre a lemezre, a kijelölt lemez nem GPT particionálási stílus szerinti.
(2db partició volt a gépen, és csak a C-t akartam törölni és arra telepíteni.)Na erre én ügyesen bepipultam, elkeztem SHIFT+10 után Diskpart parancssorozni amit sosem csináltam még. Béna módon a partíció választás után beírtam hogy clear, ami szerintem törölt mindent ami az egész merevlemezen van, az az sikerült a barátnőm teljes gépét lepucolni, minden emlékével, tanulmányával együtt, előtte nem csináltunk biztonsági mentést mert úgy se formázom a másik particiót :/ Erre szinte azonnal rájöttem, nem is nyúltam utána hozzá, most próbálom GetDataBack-el visszahozni. Sokáig tart és már megőrülök
Van esetleg egyéb más ötletetek?
Végső esetben szakember lenne akihez vinném a merevlemezt hátha valamit varázsol (ha igen hova?), mekkora az esélye hogy ez totál bukta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest