Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Helló Liksoft!
Az lenne a kérdésem, hogy tudsz-e olyan progiról, ami képes adatot visszamenteni ReiserFS-ről? Az előzmények: Nem is olyan rég az egyik vinyómon megfeküdt a linux. A következő tüneteket produkálta: nem hagyott létrehozni új fájlokat, de a régieket módosíthattam. Ennek az lett a vége, hogy egyszer csak nem ment tovább az os. Ok, fel is toltam egy másik vinyóra egy linuxot, aztán reiser.fsck -... De csak annyit értem el, hogy kiírta, val.szeg hardverhiba. Szerencsére találtam két ingyenes programot, amik olyat tudtak, mint semmilyen más fizetős sem...Látták a reiseren lévő cuccokat. Az első a TestDisk szépen tudta listázni a fájlstruktúrát, a partíció adatait mutatta, etc. A második pedig, a PhotoRec visszatudta menteni a fájlokat. Csak egy baj volt vele, ömlesztve és nem az eredeti nevekkel, hanem fx.* (x
etszőleges szám szépen sorrendben 1-végtelen közt
; *: a kiterjesztés). Nekem olyan lenne jó, amit a könyvtárstruktúra alapján tud boldogulni is akár.
Tudom, sokat várok, de hát a remény hal meg utoljára. Igazából nem is a mostani esetre, azt már megoldottam. Azóta is használom azt a vinyót, egy xp megy rajta (nyugodjon meg minden berzenkedő, az adataim nem ezen vannak (beüzemeltem azóta egy RAID1-t erre a célra). Amúgy egy Samsung Sata 200 volt. A fenti programok amúgy DOS/WIN/Linux alatt simán mennek és boldogulnak FAT/NTFS/Ext/Reiser/... fs-ekkel.
Vagy tudnál olyan progit mondani, ami biztosan kideríti, hogy van-e valami gikszere a hdd-nek? Ezek után amúgy nem akarom majd éles célra használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest