- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nekem más problémám van vele, de új topic helyett inkább itt kérek segítséget, már ha valaki tud segíteni.
A rendszerem: Win XP SP2, egy 500 GB-os winchester két partícióra van osztva: egy 10 gigáson van a rendszer, a fennmaradó 450+ gigán pedig adatok. A program az Acronis True Image 11 Home verzió.
A Secure Zone-ba készítettem mentést a 10 gigás rendszerpartícióról. Próbaképp helyre akartam állítani a Restore Startup Managerrel, de az az idióta azt írja ki, hogy csak teljes lemezt tud helyreállítani, ezért csak akkor megy a restore, ha törölheti a winchesteren lévő összes partíciót (gondolom, önmagát, vagyis a secure zone-t nem törli). Nem Snap Restore-t akartam csinálni, mert erről írja a manual, hogy az csak így megy.
Normálisak ennek a programnak a készítői? Nehogy már megsemmisüljön 480 GB adatom azon a partíción, amelynek semmi köze nincs az elmentett c: partícióhoz!
A kérdésem az, vajon létezik-e ennek a fosnak olyan verziója, amely tisztességesen hajlandó is működni és nem csak a felhasználót szopatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest