- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Basmacskin #15 üzenetére
''mert nem véletlenül van ott!''
Azért van minimum 11, mert még a tartaléknak is van tartaléka. (Ha meg észlelted, hogy egyik kiszakadt, akkor 1 forrasztás, és hiba kijavítva.) -
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Basmacskin #13 üzenetére
''Működés közben kiszakadt a tápból a FÖLD vezeték!!!! Ekkora bagatel hibát!! A FÖLD???!!? ''
És ez miért akkora probléma? Ha egy kiszakad is, van még belőle minimum 11db. -
Basmacskin
aktív tag
Ez a rohadt undorító mocskos ACORP!
Rák a belét!
Működés közben kiszakadt a tápból a FÖLD vezeték!!!! Ekkora bagatel hibát!! A FÖLD???!!? Mekkora egy szánalmas sárga okádék ez az Acorp!!! Ilyen fost ne vegyetek, bármilyen olcsó is! -
Gleatcher
aktív tag
Akkor adj érte most 3 ezret és vegyél egy 400W-os codegent és majd ha is felrobban és megöli a gépet, akkor vegyél magadnak egy zsírúj gépet és hozzá egy új tápot. De sztem akkor már márkás tápot vegyél.
Nem marketing miatt kerülnek annyiba azok a tápok, amennyibe. A márka lényegesebb, mint a teljesítménye. A 400W-os codegen meg se közelíti a 360W-os sífteket vagy társait.
Lehet hogy most keményen fogalmaztam, de majd ha egy év múlva jössz vissza, hogy felrobbant, meghalt, akkor csak annyit tudunk mondani: Mi szóltunk...
Egy picit olvasgass szét a többi tápos topikban, szinte senki sem javasolja ezeket, csak a márkásat, ami sajnos nem olcsó, de megéri. Pláne örökélet garival.. -
thaler2
senior tag
Csak az a kérdés, hogy javítható a táp, vagy vegyek újat???
-
thaler2
senior tag
Már néztem is egy új tápot. Melyik a lényegesebb hogy 400Wos legyen, vagy hogy inkább márkás??? Tápokhoz abszolút nem értek melyik jó melyik nem (de 10ezret nem adok érte az tuti)
-
Hikvision
senior tag
Hogybirsz Így elaludni?
Mindenféleképpen 1 új táp.
-
-
thaler2
senior tag
Az lenne a gondom, hogy már a 4.vga-kártyám van, ami érdekes képet ad játék közben.
Eleinte arra gondoltam hogy rossz a kari. MÁsnál kipróbálrtuk ott meg jó volt. (Inno3D fx5700) as karim van. Mikor játszok egy idő után barna és fekete alakzatokat rajzol a képre és semmit nem látni tőle.És a középpontból rajzolja ezeket 3szögalakban. Remélem érthető vagyok
Egy idő után pedig(15-20) perc lefagy. Na most az lenne a kérdésem hogy mit tegyek a táppal? Gari nincs rá. Használjam amíg el nem füstöl? Vagy meg lehetne otthon csinálni, vagy vegyek újat??? Légyszike segítsetek. Ja és csak olyan irjon aki a témával kapcsolatban tud segíteni lécci, a kötekedők máshol gyarapítsák hozzászólásaikat, előre is köszönöm....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged