Aktív témák
-
Kleshk
csendes tag
Adott Acer Predator XB323 monitoromon nem tudom a filmeket HDR módban lejátszani. Egy Asus Strix gamer laptopra csatlakoztattam usb type c kábelen keresztül egy diaplay port bemenetre átalakítóval. Videokártya egy RTX 3070, a windowsban aktiválva van a HDR és a filmek folyamatos HDR jel átvitele opció is. A monitor HDR módban használom, HDR 600-al. A játékoknál gond nélkül bekapcsolható a funkció és pl. a Doom Ethernal-nál gyönyörűen meg is jeleníti a kép HDR színét. Az a vicces, hogy volt hogy elindult a hdr filmes tartalom, akkor mintha átkapcsolt volna a monitor hdr módra, elsötétült és mikor visszakaptam a képet, gyönyörűen bejött. Most, ha elindítom a filmet és lehúzom az egeret alulra, hogy a lejátszási funkciókat lássam, bevillan egy pillanatra a világosabb kép, aztán azonnal ugyan az a sötét jön vissza mint ahogy indította. Tanácstalan vagyok a problémát illetően, hisz nem változtattam semmin, ugyan az a kábel, ugyan azok a beállítások, még sem akarja az igazságot jelenleg. Gondoltam rá hogy HDM-in keresztül vigyem a jelet, de eddig az usb type c - display port kombóval is működött. Ráadásul a G-Sync csak ezzel a type c-s megoldással használható és így tudom csak közvetlen az rtx-re kötni a monitort, máskülönben az integrált kártyán keresztül viszi a jelet ami 8%-ot lecsíp a teljesítményből. Tudom, nem sok, de ha képes a g-sync-re, szeretném használni hdr mellett, ami eddig működött.
Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest