-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
braunz
tag
Sziasztok!
Pár hete nézelődtem/érdeklődtem itt a fórumon,hogy vajon milyen gépet vegyek és azóta megszületett a döntés,gondoltam írok róla pár sort annak aki hasonló szempontok alapján keres notebook-ot.
Két alapvető dolog volt amit én fontosnak tartottam:
-Tűrhetően fusson rajta a World of Warcraft
-WIFI rész korrektül működjön
A kiválasztott darab egy Acer Aspire 5738ZG lett,Ati Radeon HD4570-es vga-val.
Pár hét tapasztalatgyűjtés után nem bántam meg a döntést,WoW megfelelően fut rajta,komolyabb 10-25 fős raidet nem próbáltam még /arra ott van az asztali gép/, de 5fős dungeon-t mentem már munkehelyei wifi-vel és hibátlanul akadás nélkül futott a játék.Ráadásul a WoW támogatja a 16:9 et és így jóval beláthatóbb a játéktér.
Wifi korrektül működik,bootolás után pillanatok alatt kapcsolódik a hálózatra,munkahelyen csak nagyon ritkán dob le de azt is csak a szolgáltató miatt.
Otthonra vettem egy wifi routert, onnan ha csatlakozott még soha nem dobott le pedig próbáltam mászkálni a lakásban/családi ház vastag falakkal/ kimentem vele a kertbe és még ott is közepes jelerősséggel de hibátlanul jött a net és közben sem szakadt meg a kapcsolat pedig mobillal néha ki kell menni mert olyan rossz a vétel házon belül.
Egyedül a hozzáadott oprendszerrel nem vagyok kibékülve/vista/ kicsit körülményesen működik,én mindig xp-t használtam de úgy tudom ,hogy win.7 el i árulják kicsit drágábban/mondjuk azt még nem ismerem. -
braunz
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam meg ezt a gépet:acer aspire 5738zg-432g25Mn
Érdekelnének tapasztalatok attól akinek esetleg ilyen van.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest